TV & Media

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους»

«Άπλωναν το χέρι τους και άρχιζαν και χάιδευαν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους»
Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους»

Σταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για τις παρενοχλήσεις - Τι είπε για την αντίδρασή του 

Για την καριέρα του, το «Άγγιγμα Ψυχής», τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί, αλλά και το δημοσίευμα το οποίο ισχυριζόταν ότι έχει AIDS μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ως προς τα πρώτα βήματά του στην υποκριτική ανέφερε: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Σε σχέση με την πορεία μου θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει, αλλά πάντα πρόσεχα να κάνω οικονομική χρήση της τηλεόρασης, γιατί φοβόμουν να μην καώ. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο περίεργους τύπους, τους πιο επικίνδυνους. Ωστόσο, εγώ αρνιόμουν να κάνω κάθε φορά τον ίδιο χαρακτήρα. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου την έχουν εμπιστευτεί ποτέ».

«Το "Άγγιγμα Ψυχής" προσπάθησα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία, γιατί κάτα έναν τρόπο τους αποκαθήλωνε», σχετικά με τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής».

Σταύρος Ζαλμάς: Τι είπε για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης

«Στα νιάτα μου ήμουν πάρα πολύ όμορφο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους, αλλά έχω μια ιδιοσυγκρασία τέτοια και το έκοψα μαχαίρι, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και άρχιζαν και χάιδευαν, έγινα Τούρκος και είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας», είπε για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και πρόσθεσε για το δημοσίευμα που είχε γραφτεί και ισχυριζόταν ότι ήταν φορέας του AIDS:

«Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μηνυσάρα και θα τους είχα πάρει πάρα πολλά χρήματα. Γράφτηκε το 1994 και τότε το αντιμετώπιζαν σαν πανούκλα. Υπήρχε και ένα κοινωνικό πρόβλημα, γιατί το AIDS συνδέεται με το σεξ. Δηλαδή αν έλεγες ότι έχεις καρκίνο δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα».

«Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός και βυθίζομαι σε αυτό, υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψω. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν έκλεισα τα ρολά. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω τη διαδικασία της ερωτικής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ