TV & Media

Σώθηκε το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη από πλειστηριασμό - «Σκ@τ@ τα βγάζω πέρα, παίρνω 500 ευρώ»

Κινδύνευσε να χάσει το ακίνητο για χρέη 60.000 ευρώ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη
Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό © EUROKINISSI

Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό - Η οικονομική της κατάσταση

Η Νόρα Βαλσάμη κινδύνευσε πριν από λίγο καιρό να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό, ωστόσο, με τη βοήθεια εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, η ηθοποιός και ο γιος της κατάφεραν να το σώσουν.

Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε για τη θετική αυτή εξέλιξη στον Ant1 και αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. «Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους», είπε η Νόρα Βαλσάμη. Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό», η ηθοποιός κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της για χρέη 60.000 ευρώ. 

«Δεν περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με βοηθήσουν, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», είπε η ηθοποιός, αναφέροντας την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου

Όπως σημείωσε, όμως, παρά την τακτοποίηση του ζητήματος με το σπίτι, η ίδια εξακολουθεί να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. «Σκ@τ@ τα βγάζω πέρα. Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ, η οποία δεν είναι τίποτα. Δεν φτάνει ούτε για να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή τους! Ντροπή, όλοι μου το λένε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czbibz2bq4yh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ