TV & Media

«Ο τελευταίος μου σύντροφος μού είπε ότι τελικά τα έφτιαξε με τον Χοσέ από τις Σαββατογεννημένες»

Η ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Καπουτζίδης
Γιώργος Καπουτζίδης © NDP

Γιώργος Καπουτζίδης: Αναφέρθηκε στον τελευταίο του σύντροφο και τους ρόλους του 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Τετάρτης και μίλησε για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή του και την ατάκα που του είπε πρώην σύντροφός του.

«Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα. Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου. Να ερωτευτώ τον άλλον και να μένει Αργεντινή; Μου αρέσει πάρα πολύ. Στις άλλες χώρες τα πάω καλά, στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνω» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Εμένα μου φαίνεται ότι είμαι απλά ο Γιώργος, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος με σκέφτεται κάπως αλλιώς. Μου έχει πει ο τελευταίος σύντροφός μου -που τον αγαπώ πολύ και με αγαπά- ότι εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον Χρήστο Μελίτη (σ.σ. από την Εθνική Ελλάδος) και τελικά τα είχα φτιάξει με τον Χοσέ (σ.σ. από τις Σαββατογεννημένες). Αυτό είναι το πιο αστείο γιατί νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο, συγκροτημένο» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε επίσης πως «δεν ερωτεύτηκα στις Σέρρες (σ.σ. σαν νέο παιδί) γιατί ήταν σχεδόν απαγορευτικό το να ερωτευτώ τότε. Δεν είναι κάτι που το αποφασίζεις αλλά, κοίταξε, φοβάσαι και κλείνεσαι οπότε είναι προφανώς βασανιστικό και καταπιεσμένο. Χωρίς μάλιστα την δυνατότητα να το ξεστομίσεις οπότε είναι αυτό που φαντάζεσαι. Δεν το ξεστομίζεις και βράζεις μέσα στο ζουμί σου».

«Όταν ερωτεύεσαι μετά από καταπίεση και μετά από βάσανο, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ απελευθερωτικό. Δηλαδή εκεί επενδύεις ίσως και παραπάνω γιατί βρίσκεις κάτι το οποίο είναι μαγικό εκείνη τη στιγμή. Επίσης, επειδή παλεύουμε πολύ για την ελευθερία μας, τόσο να αναγνωριστεί η ελευθερίας μας απ’ έξω όσο και για την εσωτερική μας ελευθερίας, το επίπεδο ελευθερίας που αισθάνεται κάποιος ανεβαίνει με τα χρόνια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ