TV & Media

Τη γλίτωσε -για την ώρα- ο ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι

Λόγω παραγραφής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83649-168448.jpg

Δε θ΄ ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του διάσημου Αμερικανού κωμικού ηθοποιού κ. Μπιλ Κόσμπι για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης το 1974 κατά μιας 15άχρονης, τότε, «μοντέλας», ανακοίνωσε το γραφείο του Εισαγγελέα στο Λος Αντζελες. Αιτία της μη δίωξης είναι η παρέλευση μακρού χρόνου και επομένως η παραγραφή του πιθανού αδικήματος.

Η υπόθεση αφορά μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, που πρόσφατα κατάγγειλε τον κ. Κόσμπι ότι την είχε κακοποιήσει μέσα στο κτίριο του «Playboy το 1974, όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Ο -γηραιός πλέον- ηθοποιός έχει κατηγορηθεί από διάφορες γυναίκες για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων και πολλές υποθέσεις είναι ακόμα εκκρεμείς. 

Ωστόσο η γυναίκα του τον υποστηρίζει. Δήλωσε: «Ο άνθρωπος που γνώρισα και ερωτεύτηκα είναι ο άνθρωπος που γνωρίζετε από τις δουλειές του. Είναι ένας καλός άνθρωπος, γενναιόδωρος, αστείος, ένας υπέροχος σύζυγος, πατέρας και φίλος. Το πορτρέτο ενός διαφορετικού ανθρώπου απεικονίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους τελευταίους δύο μήνες. Το πορτρέτο ενός ανθρώπου που εγώ δεν ξέρω».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.