TV & Media

«Έφαγα μπουνιές δυνατά στο κεφάλι»: Η Μικαέλα Φωτιάδη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης

Οι φωτογραφίες με μώλωπες στο πρόσωπο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μικαέλα Φωτιάδη
Η Μικαέλα Φωτιάδη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η Μικαέλα Φωτιάδη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης - Οι φωτογραφίες με μώλωπες

Η Μικαέλα Φωτιάδη φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM δημοσίευσε σε Story της στο Instagram φωτογραφίες με τα σημάδια στο πρόσωπό της μετά την επίθεση, ενώ «έδειξε» σε ανάρτησή της το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την επίθεση. 

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε φωτογραφίες με τους μώλωπες στο πρόσωπό της και λίγο αργότερα, αφού άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες περί ξυλοδαρμού της, προχώρησε σε νέα ανάρτηση: «Κανείς δεν με "σακατεύει" εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

«Έφαγα μπουνιές δυνατά στο κεφάλι»: Η Μικαέλα Φωτιάδη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης
«Έφαγα μπουνιές δυνατά στο κεφάλι»: Η Μικαέλα Φωτιάδη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης

Η Μικαέλα Φωτιάδη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης - «Έφαγα μπουνιές δυνατά στο κεφάλι»

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την επίθεση που δέχθηκε: «Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά. Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyypbmwg7h29)

Η φίλη της Μικαέλας Φωτιάδη, Μέγκι Ντρίο, μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε το μοντέλο. «Μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα τα πούμε όταν επιστρέψει. Γνωρίζω ότι τελευταία είχε πρόβλημα με τη σχέση της. Έχει πει ότι έχει χωρίσει. Γνωρίζω ότι περνάει δύσκολα και από τον χωρισμό της. Έχουν πρόβλημα στη συνεννόηση. Από ό,τι ξέρω η Μικαέλα έχει νοικιάσει σπίτι και ζει μόνη της».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyypp3i2opj5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ