TV & Media

Η φωτογένεια του πρίγκιπα Τζορτζ έσπασε το ίντερνετ (εικόνες)

Το χριστουγεννιάτικο γιλέκο που φορά κάνει θραύση στην αγορά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83462-168076.jpg

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έδωσαν στη δημοσιότητα τρεις επίσημες φωτογραφίες του γιου τους, του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ, με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Η φωτογράφιση του 16 μηνών πρίγκιπα έγινε στα σκαλοπάτια του παλατιού του Κένσινγκτον. Η τελευταία φωτογράφιση του τρίτου στη σειρά διαδόχου του αγγλικού θρόνου είχε γίνει στις 22 Ιουλίου, ημέρα των γενεθλίων του.

image

Μέσα σε 24 ώρες από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών εστάλησαν 27.420 tweets με τη φράση «πρίγκιπας Τζορτζ». Στα 1.982 εξ αυτών των τιτιβιασμάτων κάποιοι χρησιμοποίησαν το επίθετο «γλύκας» και μόλις 12 χρήστες αποκάλεσαν το βασιλικό μωρό «άσχημο». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα παρακολούθησης και διαχείρισης της κυκλοφορίας στο Twitter, TOPSY, ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεπέρασε με διαφορά τα τιτιβίσματα που έχουν γίνει για τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν αλλά και εκείνα μετά την ομιλία του Πάπα Φραγκίσκου για τη Συρία. Στη σελίδα του στο Facebook ο γιος της Κέιτ Μίντλετον συγκέντρωσε 250.000 like.

image

image

Σύμφωνα με το Google 206 άρθρα γράφτηκαν για τις φωτογραφίες του πρίγκιπα κυρίως σε ΗΠΑ, Καναδά και Γαλλία.

image

Το συνολάκι που φορά στη φωτογράφιση κοστίζει περίπου 90 ευρώ, ενώ το πλεκτό γιλέκο κάνει θραύση στην αγορά. Έχει ήδη ξεπουλήσει και το κατάστημα που το διαθέτει έχει ήδη προχωρήσει σε νέες παραγγελίες για να καλύψει τη ζήτηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.