TV & Media

Λάμπρος Φισφής: «Η Αντιγόνη Ψυχράμη νόμιζε για χρόνια ότι είμαστε ζευγάρι με τον Δημήτρη Μακαλιά»

Το «inside joke» με τις συζύγους τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάμπρος Φισφής: Τι είπε για την Αντιγόνη Ψυχραίμη και τον Δημήτρη Μακαλιά
Λάμπρος Φισφής © NDP

Λάμπρος Φισφής: Η σχέση με την Αντιγόνη Ψυχραίμη και τον Δημήτρη Μακαλιά 

Ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Break στον ΣΚΑΙ με την Βάσω Λασκαράκη. Οι δυο τους μίλησαν για την πολύ στενή φιλία που τους δένει, τόσο που οι σύζυγοί τους τούς έλεγαν ότι είναι ζευγάρι.

Ο κωμικός αποκάλυψε μάλιστα ένα αστείο περιστατικό με την Αντιγόνη Ψυχράμη, όπου πλέον έχει γίνει inside joke με τη σύζυγό του.

«Ο γάμος είναι εξαιρετικός στα δέκα χρόνια. Έχεις μια άνεση με τον άλλον που στον έναν χρόνο, τα ραντεβού, που κρύβεις πράγματα από τον άλλον.

«Ενώ στα δέκα χρόνια…Είσαι σε φάση “Τι δεν σου αρέσει αυτό σε μένα; Πακέτο!” Η Αντιγόνη νόμιζε για χρόνια ότι είμαι σε ζευγάρι με τον Δημήτρη Μακαλιά, όπως και πολλοί άλλοι.

Η γυναίκα μου όταν βρίσκεται με την Αντιγόνη μας κοροϊδεύουν ότι είμαστε ζευγάρι. Εγώ ως μπαμπάς παίρνω το βραβείο του καλύτερου!».

 Η αχίλλειος πτέρνα του Έλληνα στο χιούμορ

«Ο αυτοσαρκασμός είναι η αχίλλειος πτέρνα του Έλληνα στο κομμάτι του χιούμορ. Τους αρέσει να γελάμε εις βάρος του οποιουδήποτε εκτός από τον εαυτό μας. Στο Κάψε το σενάριο είχαν μαζευτεί έξω από το MEGA επειδή είδαν μόνο το τρέιλερ. Θεώρησαν ότι ακούμπησε θρησκεία και πήγαν στο κανάλι πριν βγει για να μην βγει η εκπομπή! Μου έχει τύχει να φεύγουν από τραπέζι και να μου πουν ότι “περιμέναμε κάτι καλύτερο” (σσ για το χιούμορ στα standup).

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ