TV & Media

Good Job Nicky: «Ο πατέρας μου, Γιάννης Πάριος, είναι ένας ψαράς στην Πάρο με καλή φωνή»

Ποια η συμβουλή που του έχει δώσει για την αγάπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Πάριος (αριστερά) και ο μικρότερος γιος του, Good Job Nicky (αριστερά)
Good Job Nicky: Η δήλωση για τον Γιάννη Πάριο © NDPPHOTO

Good Job Nicky: Η δήλωση για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, και η συμβουλή που του έχει δώσει

Για τον πατέρα του Γιάννη Πάριο μίλησε ο Good Job Nicky σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Evangelia.

«Με την Evangelia είμαστε σαν ξεδερφάκια. Μια μέρα ήμασταν αργά το βράδυ σε ένα μαγαζί και λέμε… δεν πάμε στούντιο; Και πάμε να γράψουμε μια μπαλάντα, αλλά η ενέργεια ήταν τόσο ανεβασμένη και καταλήξαμε να γράφουμε ένα πιο pop τραγούδι το οποίο σε ανεβάζει», είπε στη συνέντευξή του ο Good Job Nicky

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxvq6pzgr0jl)

Good Job Nicky: Η συμβουλή που του έχει δώσει ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος

Ο Good Job Nicky αποκάλυψε τη συμβουλή που του έχει δώσει ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος: «Η αγάπη δεν θέλει χρόνο, θέλει ταχύτητα. Ο πατέρας μού έδωσε αυτή τη συμβουλή, ο τραγουδιστής του έρωτα. Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς με καλή φωνή. Ένας ήρεμος άνθρωπος στην Πάρο, που αράζει, ψαρεύει και καμιά τραγουδάει κιόλας, το κάνει πολύ πετυχημένα. Ο πατέρας μου στην Πάρο έκανε μια συναυλία – η μοναδική συναυλία που έκανε – και είχε έρθει και η Χαρούλα Αλεξίου γιατί κάτι έγινε με το ξενοδοχείο. Ήμουν 8 χρονών και ήμουν στο πιάνο στις 9 το πρωί και έγραφα ένα δικό μου τραγούδι. Πέρασε μπροστά μου η Χαρούλα με τον καφέ της στο χέρι και μου λέει: “Το θέλω”. και έφυγε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό», είπε σε άλλο σημείο ο Good Job Nicky. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxvq2ekjgtxl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ