TV & Media

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έκλαιγα, είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την εποχή που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Παπουτσάκη
Παπουτσάκη: Η ψυχολογία της όταν υποδυόταν τη Βουγιουκλάκη © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εξομολόγησή της για την εποχή που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν δέχθηκε να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τις έντονες κριτικές που έχει δεχθεί στο παρελθόν. «Κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι δεν είναι όλοι εκεί έξω καλοί άνθρωποι, όπως νόμιζα. Χτυπήθηκα πολύ τότε και δεν μπορούσα να κάνω κάτι, από ένα σημείο και μετά. Είχε αποφασιστεί ότι αυτή τώρα θα είναι έτσι, θα την τσακίσουμε», είπε αρχικά η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ζορίστηκα πολύ γιατί για τον δικό μου χαρακτήρα αυτό ήταν πολύ βαρύ. Έκλαιγα, είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Ήταν υπερβολικό όλο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πάντοτε είχα ενοχές»

Φέτος, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Ευαγγελισμός». Στην ίδια συνέντευξη στο Mega μίλησε και για τις ενοχές που έχει ως μητέρα δύο παιδιών

«Πάντοτε είχα ενοχές, αλλά και η μητρότητα κάπως πάει μαζί με την ενοχή. Χρειάζεται δουλειά αυτό γιατί η ενοχικότητα είναι πολύ ύπουλη, μπορεί να περνάει στα παιδιά με τη συμπεριφορά σου και να το υιοθετούν. Και με τον Κίμωνα αλλά και τον Μάξιμο, τους έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Ο Κίμωνας είναι 4,5 ετών και μέχρι τα 2 των θήλαζα», είπε για τα παιδιά της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxqnc08arhax)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ