TV & Media

Τάσος Ξιαρχό: «Καλύτερα να είναι γκέι ο πατέρας παρά επιθετικός»

Το δικό του βίωμα με την ενδοοικογενειακή βία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τάσος Ξιαρχό
Ο Τάσος Ξιαρχό © NDP

Τάσος Ξιαρχό: Τι είπε για την ανατροφή ενός παιδιού από ένα ομόφυλο ζευγάρι - Το δικό του βίωμα με την ενδοοικογενειακή βία

Ο Τάσος Ξιαρχό παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες εξέφρασε την γνώμη του για την ανατροφή ενός παιδιού από ένα ομόφυλο ζευγάρι.

Ο γνωστός χορογράφος τόνισε μεταξύ άλλων πως «νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν έχει να κάνει η σεξουαλικότητα με το αν είναι καλός ένας γονέας».

«Ο καλός γονέας είναι ένας καλός άνθρωπος και ας αφήσουμε τα ερωτικά απ' έξω, γιατί έχουμε δει και πάρα πολλά παραδείγματα όπως, έναν ομοφυλόφιλος άνδρας που έχει παιδί να είναι τελικά καλύτερος πατέρας από έναν στρέιτ άντρα. Δεν λέω ότι δεν ισχύει και το αντίθετο, αλλά βλέπουμε ότι το έχουν τόσο απωθημένο πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρι ή τέλος πάντων κάποιοι άνθρωποι που είναι γκέι που δίνουν τριπλάσια αγάπη. Καλύτερα να είναι γκέι ο πατέρας παρά να είναι επιθετικός και να νιώθει το παιδί τη βία, το έχω βιώσει» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxt1crbq7if5)

Να θυμίσουμε πως σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Τάσος Ξιαρχό είχε αναφερθεί στη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του και την ενδοοικογενειακή βία, που βίωσε.

«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος μετά από περίπου είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με την μητέρα μου και όλα είναι καλά. Κάνοντας παιδιά σε πολύ μικρές ηλικίες, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή. Ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι με οικογένεια και μπορεί να σου βγουν κάποια περιστατικά που είναι βίαια», είχε δηλώσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.