- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τάσος Ξιαρχό: «Καλύτερα να είναι γκέι ο πατέρας παρά επιθετικός»
Το δικό του βίωμα με την ενδοοικογενειακή βία
Τάσος Ξιαρχό: Τι είπε για την ανατροφή ενός παιδιού από ένα ομόφυλο ζευγάρι - Το δικό του βίωμα με την ενδοοικογενειακή βία
Ο Τάσος Ξιαρχό παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες εξέφρασε την γνώμη του για την ανατροφή ενός παιδιού από ένα ομόφυλο ζευγάρι.
Ο γνωστός χορογράφος τόνισε μεταξύ άλλων πως «νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν έχει να κάνει η σεξουαλικότητα με το αν είναι καλός ένας γονέας».
«Ο καλός γονέας είναι ένας καλός άνθρωπος και ας αφήσουμε τα ερωτικά απ' έξω, γιατί έχουμε δει και πάρα πολλά παραδείγματα όπως, έναν ομοφυλόφιλος άνδρας που έχει παιδί να είναι τελικά καλύτερος πατέρας από έναν στρέιτ άντρα. Δεν λέω ότι δεν ισχύει και το αντίθετο, αλλά βλέπουμε ότι το έχουν τόσο απωθημένο πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρι ή τέλος πάντων κάποιοι άνθρωποι που είναι γκέι που δίνουν τριπλάσια αγάπη. Καλύτερα να είναι γκέι ο πατέρας παρά να είναι επιθετικός και να νιώθει το παιδί τη βία, το έχω βιώσει» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.
Να θυμίσουμε πως σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Τάσος Ξιαρχό είχε αναφερθεί στη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του και την ενδοοικογενειακή βία, που βίωσε.
«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος μετά από περίπου είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με την μητέρα μου και όλα είναι καλά. Κάνοντας παιδιά σε πολύ μικρές ηλικίες, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή. Ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι με οικογένεια και μπορεί να σου βγουν κάποια περιστατικά που είναι βίαια», είχε δηλώσει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.