TV & Media

Βλαβιανού: «Μου έδιναν αρκετά εκατομμύρια για μία γυμνή φωτογράφιση»

Γιατί δεν αποδέχτηκε κάποια πρόταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νικολέτα Βλαβιανού
Η Νικολέτα Βλαβιανού © NDP Photo Agency

Βλαβιανού: Η αποκάλυψη για τις προτάσεις γυμνής φωτογράφισης - Γιατί δεν αποδέχτηκε κάποια πρόταση

Η Νικολέτα Βλαβιανού παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρόταση που της είχε γίνει στο παρελθόν για γυμνή φωτογράφιση.

«Ήμουν πιτσιρίκα, όταν μου είχε προταθεί γυμνή φωτογράφιση από το Playboy. Δεν ήταν ηθικοπλαστικό το θέμα, αλλά εμένα δεν με εξέφραζε κάτι τέτοιο για να το κάνω. Μάλιστα μου δίνανε και αρκετά εκατομμύρια τότε. Μην φανταστείς ότι αγόραζες και σπίτι, αλλά ένα αυτοκίνητο το έπαιρνες. Δεν είχα λόγο να το κάνω όμως. Δεν ήμουν ποτέ αυτής της φιλοσοφίας», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε σε ιδιαίτερα περιστατικά με θαυμαστές της: «Πάντα ο κόσμος μου έδειχνε τον θαυμασμό του. Μου έστελναν λουλούδια για παράδειγμα και άλλα τέτοια. Αυτό που με είχε τρομάξει ήταν την δεκαετία του ‘90. Τότε δεν υπήρχαν κινητά φαντάσου και ένας θαυμαστής είχε βρει το τηλέφωνο του καμαρινιού στο θέατρο και μετά βρήκε και του σπιτιού μου. Και με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο. Κάθε φορά που έφευγα από το θέατρο τρόμαζα να κυκλοφορήσω, φοβόμουν να παρκάρω, κοίταζα γύρω γύρω από το σπίτι. Δεν ξέρεις και ο καθένας τι μούρλα κουβαλάει… Αυτό θυμάμαι με είχε τρομάξει τότε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ