- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βλαβιανού: «Μου έδιναν αρκετά εκατομμύρια για μία γυμνή φωτογράφιση»
Γιατί δεν αποδέχτηκε κάποια πρόταση


Βλαβιανού: Η αποκάλυψη για τις προτάσεις γυμνής φωτογράφισης - Γιατί δεν αποδέχτηκε κάποια πρόταση
Η Νικολέτα Βλαβιανού παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρόταση που της είχε γίνει στο παρελθόν για γυμνή φωτογράφιση.
«Ήμουν πιτσιρίκα, όταν μου είχε προταθεί γυμνή φωτογράφιση από το Playboy. Δεν ήταν ηθικοπλαστικό το θέμα, αλλά εμένα δεν με εξέφραζε κάτι τέτοιο για να το κάνω. Μάλιστα μου δίνανε και αρκετά εκατομμύρια τότε. Μην φανταστείς ότι αγόραζες και σπίτι, αλλά ένα αυτοκίνητο το έπαιρνες. Δεν είχα λόγο να το κάνω όμως. Δεν ήμουν ποτέ αυτής της φιλοσοφίας», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε σε ιδιαίτερα περιστατικά με θαυμαστές της: «Πάντα ο κόσμος μου έδειχνε τον θαυμασμό του. Μου έστελναν λουλούδια για παράδειγμα και άλλα τέτοια. Αυτό που με είχε τρομάξει ήταν την δεκαετία του ‘90. Τότε δεν υπήρχαν κινητά φαντάσου και ένας θαυμαστής είχε βρει το τηλέφωνο του καμαρινιού στο θέατρο και μετά βρήκε και του σπιτιού μου. Και με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο. Κάθε φορά που έφευγα από το θέατρο τρόμαζα να κυκλοφορήσω, φοβόμουν να παρκάρω, κοίταζα γύρω γύρω από το σπίτι. Δεν ξέρεις και ο καθένας τι μούρλα κουβαλάει… Αυτό θυμάμαι με είχε τρομάξει τότε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αποκάλυψε ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο τηλεοπτικός «Μιχαλάκης» από τα «Εγκλήματα»
Τι είπε για την απώλεια της φίλης και συναδέλφου της
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε
«Ήρθε ο πρίγκιπας μας», δήλωσε η δημοσιογράφος
Τι είπε για τον Τάκη Ζαχαράτο και την σάτιρα για τον Σωτήρη Πολύζο
Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι
«Αυτή η πληγή δεν γιατρεύεται ποτέ» είπε η ηθοποιός
Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός
«Ήταν φράση απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση και οφείλουμε μία καθαρή και γενναία συγγνώμη» είπε ο δημοσιογράφος
Η γλυκιά ανακοίνωση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου
Υπό τους ήχους του «Ουρανέ που περνάς» του Πασχάλη
Οι ηθοποιοί της σειράς αποχαιρετούν τη συνάδελφό τους
Τι άλλο είπε ο γνωστός σεφ για τον πρώτο νικητή
«Θα είναι πάντα η Σωσώ μου», κατέληξε ο ηθοποιός ξεσπώντας σε κλάματα
Τι γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Ειλικρινής, πηγαία και ακριβοδίκαιη απέναντι στον ρόλο μέσα από τον οποίο τη λάτρεψε ο κόσμος
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.