TV & Media

Εριέττα Κούρκουλου: «Έχω τη δύναμη να προστατεύσω το μωρό μου - Οι γονείς στην Παλαιστίνη δεν μπορούν»

Το μήνυμά της για τον πόλεμο στη Γάζα και την ανθρωπιστική κρίση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Επιστροφή στα social media με βίντεο για την Παλαιστίνη - Η προσπάθειά της για παροχή βοήθειας στην εμπόλεμη ζώνη.
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στα social media με βίντεο για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα © Instagram/Erietta Kourkoulou

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Επιστροφή στα social media με βίντεο για την Παλαιστίνη - Η προσπάθειά της για παροχή βοήθειας στην εμπόλεμη ζώνη.

Επέστρεψε στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, η οποία αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα απέχει συνειδητά από τα social media, καθώς δεν αντέχει να βλέπει εικόνες από τη φρίκη του πολέμου στην Παλαιστίνη.

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray εξήγησε πως μαζί με την ομάδα της προσπάθησε να συγκεντρώσει οργανώσεις και αξιόπιστους φορείς που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην εμπόλεμη ζώνη και ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Όσοι με ακολουθείτε και με παρακολουθείτε γνωρίζετε ότι έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχω από το Instagram. Ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση είναι οι εικόνες φρίκης που κατακλύζουν το προφίλ μου καθημερινά από την Παλαιστίνη. Εικόνες παιδιών σαν τον Νίκο μου, που υποφέρουν. Που πεθαίνουν αβοήθητα, που κλαίνε στη φρίκη και στον φόβο χωρίς να έχουν φταίξει σε τίποτα. Και χωρίς να τους υπερασπίζεται κανένας.

»Γνωρίζω πολύ καλά την τύχη μου. Γνωρίζω ότι από τύχη αυτή τη στιγμή έχω ένα πανέμορφο μωρό. Το οποίο μπορώ να κοιμίζω το βράδυ γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές. Γνωρίζω ότι έχω τη δύναμη να το προστατεύσω, αν αύριο έρθει μια δυσκολία. Οι γονείς στην Παλαιστίνη, αυτοί που ζουν ακόμη δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα.

»Ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω σήμερα αυτό το video είναι για να επικοινωνήσω, ότι δουλεύουμε με την ομάδα μου. Για να βρούμε κάποιους αξιόπιστους οργανισμούς και κάποιους καλούς τρόπους να βοηθήσει όποιος θέλει αυτά τα παιδιά. Και τους ανθρώπους στη Γάζα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο γρήγορα. Και να μην τελειώσει με τον αφανισμό αυτών των αθώων ανθρώπων».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ