TV & Media

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»: Η σπάνια εξομολόγηση Κυριακίδη - Μουρίκη για την προσωπική τους ζωή

Τι είπαν για την προσπάθειά τους να γίνουν γονείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη © EUROKINISSI

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: Η γνωριμία, τα 35 χρόνια κοινής πορείας και η προσπάθεια να αποκτήσουν παιδί

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη παραχώρησαν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Το ζευγάρι των ηθοποιών που δηλώνει ερωτευμένο μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας, αποκάλυψε ότι προσπάθησε για την απόκτηση ενός παιδιού, ωστόσο, ήταν κάτι που τελικά δεν προέκυψε. 

Η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησαν για τη γνωριμία και τη σχέση τους, κάνοντας γνωστές τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής. «Ήταν ο Βλαδίμηρος στη Θεσσαλονίκη, εγώ στο Εθνικό θέατρο και εκείνος στο Κρατικό θέατρο. Ανέβηκα να παίξω με τον "Γλάρο" στο Κρατικό Θέατρο και γνωριστήκαμε. Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη, έρωτας με την πρώτη ματιά και από τις δύο πλευρές. Αφού το έχουμε ξαναπει, δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους. Είναι αυτό που λες… με την πρώτη ματιά. Είναι θείο δώρο ο έρωτας», είπε η Έφη Μουρίκη, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να συμπληρώνει: 

«Μετά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. "Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;" της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί, 35 χρόνια».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω»

«Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε» τόνισε η Έφη Μουρίκη αναφερόμενη στο κομμάτι της απόκτησης παιδιών, με τον σύζυγό της Βλαδίμηρο Κυριακίδη να σημειώνει με χιούμορ: «κάθε έξι μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί», μιλώντας για τα έργα που ετοιμάζουν για το θέατρο. 

«Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας» πρόσθεσε η ηθοποιός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ