TV & Media

Ο ερωτισμός της Madonna δεν έχει ηλικία (εικόνες)

Ποζάρει γυμνόστηθη και μιλά ανοικτά για τα ναρκωτικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82456-166211.jpg

Η Madonna επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ερωτική φωτογράφιση φορώντας εσώρουχα, παίρνοντας προκλητικές πόζες στο κρεβάτι και με τα ροζ γάντια που φορούσε σε ηλικία 26 ετών ως “Material Girl”.

image

Η 56χρονη βασίλισσα της ποπ φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό “Interview” για το θάνατο, τα ναρκωτικά και την πορνεία. Σε μία από τις φωτογραφίες η Madonna εμφανίζεται γυμνόστηθη στο κρεβάτι, κάτι που φυσικά δεν κάνει για πρώτη φορά. Το 2012 ήταν η τελευταία φορά που εμφανίσθηκε γυμνόστηθη επί σκηνής προκαλώντας σε κάποιους σχόλια θαυμασμό και σε άλλους έντονες αντιδράσεις. Τη συνέντευξη πήρε ο φίλος της σταρ και μάγος στο επάγγελμα Ντέιβιντ Μπλέιν.

image

Για το θέμα των ναρκωτικών η Madonna είπε: «ο κόσμος παίρνει ναρκωτικά για να έρθει πιο κοντά στο Θεό ή σε κάποιο ανώτερο επίπεδο επίγνωσης. Αλλά αυτή η σύνδεση είναι βραχεία. Αυτή είναι η ψευδαίσθηση των ναρκωτικών. Στην αρχή νομίζεις ότι σε φέρνουν πιο κοντά στο θείο και μετά σε σκοτώνουν». Σε πιο προσωπικό επίπεδο πρόσθεσε: «Κάποια εποχή δοκίμαζα τα πάντα. Μόλις φτιαχνόμουν ήθελα να πιω τόνους νερό για να τα αποβάλω από τον οργανισμό μου». Όταν ο Μπλέιν την ρώτησε ποιο θεωρεί το πιο σημαντικό επάγγελμα, η Madonna απάντησε: «Η πορνεία, αδιαμφισβήτητα».

image

 image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.