TV & Media

Βατίδου για Κούγια: «Μιλάμε 3 - 4 φορές τη μέρα - Το θεωρώ επανασύνδεση»

Ο ποινικολόγος την υπερασπίστηκε στην πρόσφατη σύλληψή της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύη Βατίδου
Εύη Βατίδου: Ποιες είναι πλέον οι σχέσεις της με τον Αλέξη Κούγια © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Εύη Βατίδου: Οι σχέσεις της με τον Αλέξη Κούγια μετά τη σύλληψή της και η εξελίξεις στην υπόθεση

Η Εύη Βατίδου έκανε την πρώτη της δημόσια έξοδο λίγες ημέρες μετά το περιστατικό στη Γλυφάδα που οδήγησε στη σύλληψή της. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την υπεράσπισή της για την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη. 

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή. Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δεν με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Εύη Βατίδου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx0vqz7hctgx)

Εύη Βατίδου: «Δεν θέλω καμία συγγνώμη, μακριά μου»

Η Εύη Βατίδου αναφέρθηκε και στο περιστατικό που έγινε στη Γλυφάδα, αποκαλύπτοντας ότι έχει πάρει πια τον δρόμο της Δικαιοσύνης. «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε ακόμα, θα δούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Υπάρχει μία περίπτωση να πάει πιο γρήγορα αλλά αυτά είναι θέματα του Αλέξη, δεν τα γνωρίζω», δηλώνει η Εύη Βατίδου και προσθέτει: «Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα: ποιος είσαι εσύ; Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη. Ευτυχώς έχουμε βγει όλοι σώοι και αβλαβείς από αυτή την ιστορία. Τώρα το τι ακούγεται και το τι γράφεται χωρίς στοιχεία και εκθέσεις είναι όλα ανυπόστατα. Δεν θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ θέλω. Μακριά μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx0uxczkf5dd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ