- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βατίδου για Κούγια: «Μιλάμε 3 - 4 φορές τη μέρα - Το θεωρώ επανασύνδεση»
Ο ποινικολόγος την υπερασπίστηκε στην πρόσφατη σύλληψή της
Εύη Βατίδου: Οι σχέσεις της με τον Αλέξη Κούγια μετά τη σύλληψή της και η εξελίξεις στην υπόθεση
Η Εύη Βατίδου έκανε την πρώτη της δημόσια έξοδο λίγες ημέρες μετά το περιστατικό στη Γλυφάδα που οδήγησε στη σύλληψή της. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την υπεράσπισή της για την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη.
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή. Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δεν με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Εύη Βατίδου.
Εύη Βατίδου: «Δεν θέλω καμία συγγνώμη, μακριά μου»
Η Εύη Βατίδου αναφέρθηκε και στο περιστατικό που έγινε στη Γλυφάδα, αποκαλύπτοντας ότι έχει πάρει πια τον δρόμο της Δικαιοσύνης. «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε ακόμα, θα δούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Υπάρχει μία περίπτωση να πάει πιο γρήγορα αλλά αυτά είναι θέματα του Αλέξη, δεν τα γνωρίζω», δηλώνει η Εύη Βατίδου και προσθέτει: «Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα: ποιος είσαι εσύ; Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη. Ευτυχώς έχουμε βγει όλοι σώοι και αβλαβείς από αυτή την ιστορία. Τώρα το τι ακούγεται και το τι γράφεται χωρίς στοιχεία και εκθέσεις είναι όλα ανυπόστατα. Δεν θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ θέλω. Μακριά μου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.