TV & Media

Το «Sex Factor» αναζητά πορνοστάρ

Το νέο ριάλιτι που αναδεικνύει τα ερωτικά ταλέντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82354-166071.jpg

Μετά το περίφημο talent show «X-Factor» η αμερικάνικη βιομηχανία του θεάματος ετοιμάζεται να σπάσει νέα ρεκόρ τηλεθέασης παρουσιάζοντας το «Sex Factor».

Πρόκειται για την καινούργια τηλεοπτική εκπομπή που συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον πλανήτη και φιλοδοξεί να αναδείξει τα επόμενα ταλέντα της βιομηχανίας πορνό.

Στο νέο show θα συμμετέχουν 16 διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο σεξ και το ταλέντο πως μπορούν να γίνουν τα νέα αστέρια ταινιών πορνό. 8 άνδρες και 8 γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωποι με καυτές προκλήσεις στις οποίες θα πρέπει ανταπεξέλθουν.

Οι δύο νικητές θα λάβουν το χρηματικό έπαθλο τους ενός εκατομμυρίου δολαρίων και ένα διετές συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών Wicked Pictures.

Τα γυρίσματα του «Sex Factor» ξεκινούν στις 6 Δεκεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο και για την ώρα η ημερομηνία προβολής τους παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Ένας από τους απαράβατους όρους για να επιλεχθεί κάποιος στο νέο ριάλιτι ήταν να μην έχει συμμετάσχει ποτέ ξανά σε μια σκηνή ερωτικής ταινίας.

Οι ενδιαφερόμενοι δήλωσαν συμμετοχή στέλνοντας φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό που αναδεικνύει τα φυσικά προσόντα και τις σεξουαλικές δεξιότητές τους. Ανάμεσα στους κριτές του νέου ριάλιτι, θα είναι η διάσημη πορνοστάρ Μπελ Νοξ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.