- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Άνιστον: «Αυτή είναι η εκδοχή μου της Καρντάσιαν από μπροστά» (video)
Η ηθοποιός φούσκωσε στην εκπομπή της ‘Ελεν ΝτεΤζένερις
Η Τζένιφερ Άνιστον είναι αυτό το διάστημα καλεσμένη πολλών τηλεοπτικών εκπομπών στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς προωθεί τη νέα της ταινία «Horrible Bosses 2». Στο πέρασμα που έκανε ως καλεσμένη της Έλεν ΝτεΤζένερις έδωσε με χιούμορ τη δική της εκδοχή της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν «από μπροστά». Οι δύο γυναίκες έπαιζαν το παιχνίδι της τελευταίας λέξης ενώ η κάμερα έκανε κοντινό στο πρόσωπο της Άνιστον, μην αφήνοντας τους θεατές να δουν τι συνέβαινε από εκεί και κάτω. Όσο η ώρα περνούσε το στήθος της ηθοποιού φούσκωνε και γινόταν τεράστιο. Η Άνιστον κάποια στιγμή σηκώνεται και πετάει το καρφί της: «Αυτή είναι η δική μου εκδοχή της Κιμ Καρντάσιαν, αυτή τη φορά όμως από μπροστά».

Αναφερόταν φυσικά στην φωτογράφηση που άφηνε εκτεθειμένα τα υπερμεγέθη οπίσθια της Κιμ στο εξώφυλλο του Paper. Η Άνιστον είχε υπαινιχθεί προ ημερών πως πρώτη πολύ πριν από την Καρντάσιαν είχε φωτογραφηθεί με εκτεθειμένα τα οπίσθιά της στο περιοδικό Rolling Stone. «Ήμουν πρωτοπόρος, έτσι;» ανέφερε στην τηλεοπτική εκπομπή EXTRA για να συμπληρώσει: «Σόρι Κιμ Κέι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.