TV & Media

Η Εβελίνα Παπούλια αποχαιρετά με μία φωτογραφία τον Αίαντα Μανθόπουλο (εικόνα)

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εβελίνα Παπούλια και Αίας Μανθόπουλος
Εβελίνα Παπούλια και Αίας Μανθόπουλος είχαν συνεργαστεί στους «Δύο Ξένους» © Instagram / Evelina Papoulia

Εβελίνα Παπούλια - Αίας Μανθόπουλος: Η ανάρτηση - «αντίο» στον συνάδελφό της και η φωτογραφία από το παρελθόν 

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από μάχη που έδινε τις τελευταίες εβδομάδες στη ΜΕΘ. Η Εβελίνα Παπούλια, με την οποία συνεργάστηκαν στη σειρά «Δύο ξένοι», θέλησε να τον αποχαιρετήσει, αναρτώντας μία φωτογραφία από το παρελθόν, περίπου την ίδια εποχή με τα γυρίσματα της σειράς. 

«Καλό ταξίδι... όπου και αν είσαι, όπου και αν πας», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στη φωτογραφία που ανάρτησε. 

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Αίας Μανθόπουλος σε κοινή τους φωτογραφία αρκετά χρόνια πριν
Εβελίνα Παπούλια και Αίας Μανθόπουλος συνεργάστηκαν στη σειρά «Δύο Ξένοι» © Instagram / Evelina Papoulia

Αίας Μανθόπουλος - Σε δωρεά οργάνων προχωρά η οικογένειά του

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Αίας Μανθόπουλος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwat03bbensx)

Αίας Μανθόπουλος - Η πορεία στο σινεμά και την τηλεόραση

Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παππά. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ οι σπουδές του στην υποκριτική έγιναν στη σχολή του Κάρολου Κουν. Είναι πατέρας ενός αγοριού.

Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, με τον Greg Floy στη «Μήδεια» στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς (2002), σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία του Χάρη Ρώμα «Ροζ ολοταχώς».

Ντούμπλαρε στα αγγλικά τις τελευταίες ταινίες του Νίκου Κούνδουρου «Η μπαλάντα ενός δαίμονα» (1992) και «Αντιγόνη» (1994). Έπαιξε στο σίριαλ «The Amphora» (Το κυνήγι του Αμφορέα) της κρατικής σουηδικής τηλεόρασης στα αγγλικά και στην αυστριακή τηλεταινία «Η αυτοκράτειρα Σίσσυ». Συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ «Love in the ancient world» με την Κάθλιν Τέρνερ στα αγγλικά, σε σκηνές από τη «Λυσιστράτη», αλλά και στο «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» του Ομήρου Ευστρατιάδη, το 2011.

Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται ρόλοι σε ελληνικές σειρές όπως «Η βεντέτα» (1986), το «Άφρικα» (1992), το «Τρίτο στεφάνι« (1995), τη «Σοφία ορθή» (1996) το «Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα» (2000), ενώ έκανε περάσματα από τους «Απαράδεκτους», την «Αίθουσα του θρόνου», τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», τον «Κόκκινο κύκλο», τα «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Κάποιος να τη φυλάει» (1994) σε σενάριο Ηλία Ψινάκη, με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση.

Γνώρισε τεράστια επιτυχία στο σήριαλ «Δύο ξένοι». Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Δυο Ξένοι - Η ιστορία πίσω από το «Βρε Αία, Βρε Αία»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ