Εβελίνα Παπούλια - Αίας Μανθόπουλος: Το αντίο της ηθοποιού
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια
Εβελίνα Παπούλια - Αίας Μανθόπουλος: Η ανάρτηση - «αντίο» στον συνάδελφό της και η φωτογραφία από το παρελθόν
Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από μάχη που έδινε τις τελευταίες εβδομάδες στη ΜΕΘ. Η Εβελίνα Παπούλια, με την οποία συνεργάστηκαν στη σειρά «Δύο ξένοι», θέλησε να τον αποχαιρετήσει, αναρτώντας μία φωτογραφία από το παρελθόν, περίπου την ίδια εποχή με τα γυρίσματα της σειράς.
«Καλό ταξίδι... όπου και αν είσαι, όπου και αν πας», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στη φωτογραφία που ανάρτησε.
Αίας Μανθόπουλος - Σε δωρεά οργάνων προχωρά η οικογένειά του
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Αίας Μανθόπουλος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο.
Αίας Μανθόπουλος - Η πορεία στο σινεμά και την τηλεόραση
Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παππά. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ οι σπουδές του στην υποκριτική έγιναν στη σχολή του Κάρολου Κουν. Είναι πατέρας ενός αγοριού.
Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, με τον Greg Floy στη «Μήδεια» στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς (2002), σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία του Χάρη Ρώμα «Ροζ ολοταχώς».
Ντούμπλαρε στα αγγλικά τις τελευταίες ταινίες του Νίκου Κούνδουρου «Η μπαλάντα ενός δαίμονα» (1992) και «Αντιγόνη» (1994). Έπαιξε στο σίριαλ «The Amphora» (Το κυνήγι του Αμφορέα) της κρατικής σουηδικής τηλεόρασης στα αγγλικά και στην αυστριακή τηλεταινία «Η αυτοκράτειρα Σίσσυ». Συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ «Love in the ancient world» με την Κάθλιν Τέρνερ στα αγγλικά, σε σκηνές από τη «Λυσιστράτη», αλλά και στο «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» του Ομήρου Ευστρατιάδη, το 2011.
Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται ρόλοι σε ελληνικές σειρές όπως «Η βεντέτα» (1986), το «Άφρικα» (1992), το «Τρίτο στεφάνι« (1995), τη «Σοφία ορθή» (1996) το «Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα» (2000), ενώ έκανε περάσματα από τους «Απαράδεκτους», την «Αίθουσα του θρόνου», τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», τον «Κόκκινο κύκλο», τα «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Κάποιος να τη φυλάει» (1994) σε σενάριο Ηλία Ψινάκη, με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση.
Γνώρισε τεράστια επιτυχία στο σήριαλ «Δύο ξένοι». Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στο «Κόκκινο Ποτάμι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.