TV & Media

Η στιγμή που οι παίκτες της «Φάρμας» μαθαίνουν για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

«Εμάς πνίγηκαν πρόβατα, δεν έμεινε τίποτα;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στιγμή που οι παίκτες της «Φάρμας» μαθαίνουν για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

Φάρμα: Η στιγμή που οι παίκτες μαθαίνουν για τις πλημμύρες - Η επικοινωνία με συγγενείς τους 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε στους παίκτες στο επεισόδιο της «Φάρμας», που γυρίστηκε μερικές μέρες πριν και προβλήθηκε χθες, τις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

«Πριν ξεκινήσουμε με τα δικά μας, τα της φάρμας, πρέπει να κάνουμε μία αναφορά σε κάτι, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι, οι οποίοι είναι από τον θεσσαλικό κάμπο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι λόγω πολύ έντονων καιρικών φαινομένων η περιοχή συνολικά έχει πληγεί. Έχει πολλές καταστροφές σε υποδομές και δυστυχώς κάποιες ανθρώπινες απώλειες» τους ενημέρωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους δικούς σας ανθρώπους. Είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος από αυτό που έχει συμβεί εκεί. Όλοι επηρεαζόμαστε» πρόσθεσε.

Φάρμα 2023| Η δοκιμασία του επάθλου ξεκίνησε με μία θλιβερή ανακοίνωση από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ένας παίκτης, ο Νίκος Παλάντζας, επικοινώνησε με την οικογένειά του που βρίσκεται στη Θεσσαλία εμφανώς ανήσυχος .

«Εμάς πνίγηκαν πρόβατα; Τα χωράφια είναι γεμάτα νερό; Καταστράφηκαν δηλαδή τα πάντα; Δεν έμεινε τίποτα;» ρώτησε και πρόσθεσε:

«Να σηκωθώ να φύγω, ρε φίλε, εάν είναι έτσι. Έγιναν όλα αυτά, ρε παιδιά; Δεν έμεινε τίποτα ε;».

«Όταν πήρα την απόφαση για να έρθω στη Φάρμα, έφυγα με κρύα καρδιά. Ήθελε ο τόπος ο δικός μας έναν νέο άνθρωπο να δείξει τι σημαίνει επαρχία. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω, πάντως το παράδειγμα το δίνω, το μήνυμα το στέλνω στους ανθρώπους», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ