TV & Media

Marketing in Practice: Η τηλεοπτική εκπομπή του Θέμη Σαρανταένα επιστρέφει για 9η χρονιά

Πρεμιέρα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12.30 και κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Marketing in Practice»: Η τηλεοπτική εκπομπή του Θέμη Σαρανταένα επιστρέφει για 9η χρονιά

Η τηλεοπτική εκπομπή «Marketing in Practice» που παρουσιάζει ο Θέμης Σαρανταένας επιστρέφει για 9η σεζόν της στο ONE Channel.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση, με την μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα «Marketing in Practice» σε παραγωγή και μετάδοση του ONE CHANNEL.

Μετρώντας ήδη 186 επεισόδια με χρηστικά θέματα της επιχειρηματικής καθημερινότητας, τη σεζόν2023-2024 θα προβληθούν άλλα 44 επεισόδια. Τα νέα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα στο ΟΝΕ CHANNEL το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12.30 και θα προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα, με τις ακόλουθες προγραμματισμένες θεματολογίες για τον Σεπτέμβριο:

  • Νο187Διαμεσολάβηση στις Οικογενειακές επιχειρήσεις
  • Νο188Οι τάσεις στο μάρκετινγκ της εστίασης
  • Νο189 Εμπορικές Εκθέσεις - Διαχρονικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις
«Marketing in Practice»: Η τηλεοπτική εκπομπή του Θέμη Σαρανταένα επιστρέφει για 9η χρονιά

«Marketing in Practice» - Λίγα λόγια για την εκπομπή του Θέμη Σαρανταένα

Το «MarketinginPractice» ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2014 και έκτοτε γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από το επιχειρηματικό κοινό, κάτι που οδηγεί στην συνέχιση της προβολής της.

Η εκπομπή έχει ως στόχο να παρουσιάσει επιχειρηματικές έννοιες, παραδείγματα και ιδέες με σκοπό να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πιο ορατές στον ελληνικό και διεθνή επιχειρηματικό χώρο. Λαμβάνει υπόψη τις δυσκολίες και τις καταστάσεις που επηρεάζουν τις δυνατότητες των επιχειρηματιών, όπως η οικονομική ύφεση, οι γεωπολιτικές αλλαγές και άλλες εξωγενείς παράγοντες. Σε αυτό το πλαίσιο, η εκπομπή «Marketing in Practice» παρουσιάζει τις βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και τις τεχνικές μάρκετινγκ που μπορούν να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν στον ανταγωνιστικό κόσμο της αγοράς.

Με μια αισιόδοξη προσέγγιση, η εκπομπή στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης και της προώθησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι συμβουλές παρέχονται με σκοπό να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες τηλεθεατές να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Παράλληλα, παρέχονται απαραίτητες επιχειρηματικές γνώσεις και μυστικά εργαλεία για την αύξηση του εισοδήματος τους.

H εκπομπή απευθύνεται στο ευρύ κοινό, πάντα αναλύοντας τις έννοιες με απλά και κατανοητά λόγια.

Η εκπομπή μεταδίδεται και από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε διαφορετικές μέρες κα ώρες: Αλήθεια TV, DION TV, SYROS TV, Αιγαίo TV , Ionian TV, Αχελώος TV, WestChannel, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς).

Marketing in Practice One Channel Trailer 2024

Θέμης Σαρανταένας - βιογραφικό

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012)  (www.marketingconsultant.gr) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από είκοσι χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως Aesthetics Best Marketing Consultant. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FΜ» στο Κανάλι 1 90,4 FM και την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στην Ελληνική τηλεόραση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ