TV & Media

Πέθανε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις

Η εξομολόγησή της πριν από έναν χρόνο για τη μάχη με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζίνα Ντρούλις
© Instagram / tzinadroulis

Τζίνα Ντρούλις: Ο θάνατος της δημοσιογράφου και η μάχη με τον καρκίνο - Η εξομολόγηση για τη διάγνωση 

Η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις έφυγε από τη ζωή, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (20.7) ο αδελφός της Φίλιππος Καμπούρης. Η Τζίνα Ντρούλις νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά από ανακοπή καρδιάς που είχε υποστεί λίγες ώρες νωρίτερα. Οι γιατροί είχαν καταφέρει να την επαναφέρουν μετά από 45 λεπτά προσπαθειών. 

«Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας... Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων... Καλό ταξίδι αδερφούλα...», έγραψε ο αδελφός της Τζίνας Ντρούλις, κάνοντας γνωστό τον θάνατό της. 

Η ΤΖΙΝΑ μας πλέον έφυγε από κοντά μας... Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων... Καλό ταξίδι αδερφούλα...

Posted by Kampouris Philip on Thursday, July 20, 2023

Η Τζίνα Ντρούλις υπέστη ανακοπή καρδιάς μία ημέρα πριν πεθάνει

Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, η Τζίνα Ντρούλις είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή ακολουθώντας το πρωτόκολλο πριν τη διενέργεια νεκροψίας. Επί σχεδόν 24 ώρες, η Τζίνα Ντρούλις έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μία μάχη που δεν κατάφερε να κερδίσει. 

«Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…», είχε γράψει ο Φίλιππος Καμπούρης.

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη...

Posted by Kampouris Philip on Wednesday, July 19, 2023

Η Τζίνα Ντρούλις είχε μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο

Η Τζίνα Ντρούλις πριν από έναν χρόνο είχε μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο και τη μάχη που έδινε λίγους μήνες μετά την απώλεια της μητέρας της. «Το πρώτο δείγμα ότι δεν είμαι καλά το πήρα λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μου, πριν από πέντε μήνες, κάτι που ακόμη δεν έχω αποδεχτεί, και μετά προέκυψε και σοβαρό πρόβλημα υγείας στον πατέρα μου» είχε πει σε συνέντευξή της σε εφημερίδα. 

«Άρχισα να νιώθω ένα φούσκωμα στο στομάχι και θεώρησα ότι ήταν από τη στενοχώρια μου. Το καλοκαίρι ένιωθα το στομάχι μου πρησμένο και δεν μπορούσα να φάω πολύ. Μέχρι που το πρήξιμο άρχισε σε όλο μου το σώμα, πήγα στον γιατρό μου και μου έγραψε εξετάσεις γιατί είχα πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και μπήκα εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μεταξά. Έκανα βιοψία στο συκώτι και γύρισα σπίτι περιμένοντας τα αποτελέσματα, που βγήκαν την προηγούμενη Πέμπτη. Πρηζόταν το στομάχι μου τόσο πολύ, που δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω. Η βιοψία βγήκε και μου βρήκαν μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι σε μεγάλο όγκο. Έχω κάνει ήδη την πρώτη χημειοθεραπεία» είχε εξομολογηθεί η Τζίνα Ντρούλις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ