TV & Media

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και οι κανόνες του τηλεοπτικού θεάματος

Το αίτημα που «ενόχλησε» για συνέντευξη σε εκπομπή

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Παπαμιχαήλ - Αλίκη Βουγιουκλάκη
© NDP PHOTO

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι οικονομικές απαιτήσεις του για τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Ναταλία Γερμανού και η απάντησή του

Μία ασυνήθιστη απάντηση, η οποία πάντως δεν φαίνεται σε αυτήν την περίπτωση να στερείται λογικής, έδωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε αίτημα τηλεοπτικής εκπομπής να παραχωρήσει συνέντευξη. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας με αφορμή τα όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης για τη σχέση του με τη μητέρα του, η οποία προκάλεσε και την αντίδρασή του με την κατάθεση αγωγής. 

Ο Παπαμιχαήλ δέχθηκε πρόταση για να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, την οποία ο ίδιος έκανε δεκτή υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρωθεί. Ένας άτυπος κανόνας του τηλεοπτικού θεάματος θέλει πολλούς συνεντευξιαζόμενους από τον χώρο του θεάματος να παραχωρούν συνεντεύξεις για να «προμοτάρουν» κάποιο σήριαλ ή παράσταση, δηλαδή κάποιο θέαμα που οι ίδιοι συμμετέχουν. Ο Παπαμιχάηλ δεν εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία και μάλλον γι' αυτό ζήτησε ο ίδιος ως «θέαμα» να παραχωρήσει τη συνέντευξη με το αζημίωτο.

Η «οικονομική απαίτηση» του σχολιάστηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», Ναταλία Γερμανού, που ο ίδιος ο Παπαμιχαήλ δεν άφησε αναπάντητη. 

Σε μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στρέφεται κατά του Κώστα Τσουρού, γράφοντας: «Φίλε Κώστα Τσουρέ, εσύ γιατί μου την "ψηλοείπες" και δήλωσες ότι δεν πάω σε εκπομπές, επειδή έχω απαιτήσεις που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τα τηλεοπτικά κανάλια; Να σε ρωτήσω, εσύ δεν πληρώνεσαι για τη δουλειά σου; Έτσι λειτουργώ και εγώ. Εντελώς επαγγελματικά. Το τζάμπα έχει "πεθάνει" προ πολλού. Πολύ δύσκολα θα πάω πια σε κάποια εκπομπή, αφενός, γιατί δεν θέλω να αναμασάω αυτά που έχω δηλώσει τόσες φορές στο παρελθόν και τα οποία πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν πια σχεδόν κανένα και αφετέρου, όπως η κάθε εκπομπή με θέλει καλεσμένο γιατί θα κάνει υψηλά νούμερα, και εγώ από την πλευρά μου, δεν θα πάω, εάν δεν ικανοποιηθούν και οι δικές μου απαιτήσεις. Τώρα όσο για τον μάνατζερ στον οποίο αναφέρεσαι ότι παραπέμπω τους πάντες, σε ενημερώνω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει αυτή την ιδιότητα. Είναι ο επί 12 χρόνια συνεργάτης μου, Νίκος Β., και σε διαβεβαιώνω ότι δεν ασχολείται καθόλου με τα οικονομικά μου deals». 

Είναι αργά ,και οι περισσότεροι θα διαβάσετε το κείμενο αυτό, μόλις ξυπνήσετε. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να...

Posted by John Papamichail on Saturday, April 1, 2023

Το Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στη μήνυση και αγωγή που καταθέτει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον Γιώργο Λιάνη, αλλά και όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για την «οικονομική απαίτηση» του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη. 

«Συμφωνώ με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ σε ό,τι έχει να κάνει με τη μνήμη της αξέχαστης μητέρας του, της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Άσχετα με το αν ήταν η μεγαλύτερη σταρ που πέρασε από την Ελλάδα, ήταν η μητέρα του. Τελεία. Η υστεροφημία της μάνας και του πατέρα οποιουδήποτε οφείλει να έχει τον σεβασμό μας» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού. 

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε ζητήσει χρήματα για να βρεθεί στην εκπομπή που τότε εργαζόταν και ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός. «Θα διαφωνήσω σε αυτά που λέει για τον Κώστα Τσουρό, όχι επειδή είναι ο Κώστας φίλος μου, αλλά αυτό που συνέβη με τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιάννη, συνέβη όταν ο Κώστας εργαζόταν στο “Καλύτερα Δε Γίνεται". Ήμασταν μαζί τότε κι ήταν συμπαρουσιαστής μου. Θυμάμαι του είχα πει να κάνει συνέντευξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και μου είπε "βεβαίως". Μετά μου είπε ότι "είναι δύσκολο, γιατί ο Γιάννης έχει οικονομικές απαιτήσεις" κι ο Κώστας δεν το είπε ούτε ειρωνικά, ούτε με μομφή. Απλά το κανάλι, τότε, δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε κι ο οποιοσδήποτε έρχεται καλεσμένος να μας λέει θέλω 10, 50, 100 ευρώ. Είναι δικαίωμά του να ζητά λεφτά, αν θεωρεί ότι είναι το ίδιο πράγμα, που δεν είναι το ίδιο Γιάννη μου και στο λέω με αγάπη, γιατί ο Κώστας Τσουρός είναι δημοσιογράφος και πληρώνεται για τη δουλειά του. Εσύ είσαι κάτι άλλο, καλός μουσικός από όσο γνωρίζω και πολλά άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα να λες ότι εγώ για να δώσω μία συνέντευξη θα μου δώσετε λεφτά», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού και συμπλήρωσε κλείνοντας: «Το λέω γιατί δεν συμφώνησα με το κούνημα δαχτύλου στον Κώστα Τσουρό».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crlfqvgcjur5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ