TV & Media

Γιώργος Παπαδάκης: Μπήκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό (βίντεο)

«Με χτύπησε στο αναπνευστικό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε με skype στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς παραμένει θετικός στον κορωνοϊό
Ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε με skype στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς παραμένει θετικός στον κορωνοϊό © YouTube/ANT1

Ο Γιώργος Παπαδάκης με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο»

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ. Ο διάσημος παρουσιαστής νοσηλεύτηκε με κορωνοϊο στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε σύνδεσή του με skype στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, νοσηλεύτηκε για 6 ημέρες με κορωνοϊό. «Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Δεν θα το κρύψω, ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που έμεινα μέχρι και χθες» ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Σε μονάδα Covid ο Γιώργος Παπαδάκης για 6 ημέρες - Παραμένει θετικός στον κορωνοϊό

Και πρόσθεσε: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα-αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου, δίπλα σου».

«Πάντως βίωσα κι εγώ αυτή την κατάσταση του κορωνοϊού. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες» κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου είχε αποχωρήσει εκτάκτως από την πρωινή εκπομπή, καθώς το τεστ για κορωνοϊό βγήκε θετικό.

Γιώργος Παπαδάκης: Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ