TV & Media

Παρουσιαστές του ABC «κόπηκαν» από εκπομπή επειδή είχαν σχέση μεταξύ τους

Τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους και οι εσωτερικές συζητήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παρουσιαστές  του ABC News Amy Robach και TJ Holmes
© Youtube

ABC: Η σχέση των παρουσιαστών Amy Robach και TJ Holmes, τα δημοσιεύματα και η απομάκρυνση από τον τηλεοπτικό αέρα

«Κόπηκαν» από τον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του ABC News οι παρουσιαστές, αφού τα ταμπλόιτς αποκάλυψαν ότι η Amy Robach και ο TJ Holmes είναι ζευγάρι. H σχέση των δύο δημοσιογράφων αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες όταν εθεάθησαν να φλερτάρουν σε μπαρ κοντά στα τηλεοπτικά στούντιο. 

Στους δύο παρουσιαστές ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσουν στην εκπομπή «GMA3» από τον πρόεδρο του ABC News, Kim Godwin. Ο Godwin με τηλεφώνημά του στους εργαζόμενους υποστήριξε ότι η υποτιθέμενη σχέση δημιουργεί «υπερβολική εσωτερική και εξωτερική απόσπαση προσοχής».

Άγνωστο το τηλεοπτικό μέλλον των δύο παρουσιαστών του ABC News

O πρόεδρος του ABC News φέρεται να είπε στους εργαζόμενους ότι «μετά από πολλή σκέψη, βγάζω την Amy και τον T.J. εκτός αέρα». Ο Godwin πρόσθεσε ότι ενώ η υποτιθέμενη σχέση των Holmes και Robach «δεν ήταν παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας». Την ίδια ώρα, πραγματοποιούνται εσωτερικές συναντήσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο σχετικά με το πώς να χειριστεί το σκάνδαλο, αλλά και ποιο θα είναι το τηλεοπτικό τους μέλλον. Για την ώρα, παρουσιαστές της καθημερινής εκπομπής είναι η Stephanie Ramos και ο Gio Benitez.

Amy Robach and T.J. Holmes Pulled Off Air Amid Romance Scandal

Η σχέση των δύο παρουσιαστών και το «σκάνδαλο» στο ABC News

Δημοσίευμα της Page Six αναφέρει ότι το ειδύλλιο του Holmes με τη συμπαρουσιάστριά του, Robach, είχε ξεκινήσει ήδη από την Άνοιξη, αν και άλλες πηγές κοντά στους παρουσιαστές επιμένουν ότι η σχέση ξεκίνησε τον Αύγουστο, όταν χώρισαν από τους αντίστοιχους συζύγους τους, Marilee Fiebig και Andrew Shue.

Η Page Six ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Holmes φέρεται να εμπλέκεται σε μια τριετή σχέση με την παραγωγό του GMA, Natasha Singh, η οποία, όπως αναφέρθηκε, ξεκίνησε το 2016. Εκείνη την εποχή, τόσο ο Holmes όσο και η Singh φέρεται να είπαν στη Robach για την απιστία τους. «Η Έιμι ήταν το άτομο με το οποίο πήγαν να μιλήσουν για τη σχέση και τους γάμους τους», είπε μια πηγή για τη φερόμενη σχέση των δύο παρουσιαστών. Όσο για τη Robach, φέρεται να άφησε τον σύζυγό της τον Αύγουστο. Το διαζύγιό της από τον Shue έχει «σχεδόν οριστικοποιηθεί» μετά από έναν «δύστροπο» γάμο, ανέφεραν πηγές στο Page Six.

The history behind GMA hosts' not-so-secret love affair

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ