Στάνκογλου για την απειλή όπλου: «Άφήνω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το περιστατικό
Γιάννης Στάνκογλου - Απειλή με όπλο από οδηγό ταξί: «Αφήνω τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της»
Τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.
«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να κάνουν τη δουλειά τους. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ μετά την παράσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνγκογλου για το τρομακτικό περιστατικό.
Γιάννη Στάνκογλου - Η περιπέτεια με την απειλή όπλου
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, ο Γιάννης Στάνκογλου έζησε ένα απίστευτο περιστατικό. Σύμφωνα με τον γνωστό ηθοποιό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του είδε έναν οδηγό ταξί να αλλάζει ξαφνικά λωρίδα κυκλοφορίας και να μπαίνει στη δική του, με κίνδυνο να προκαλέσει σύγκρουση.
Και οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και είχαν έντονο διαπληκτισμό. Τότε, ο Γιάννης Στάνκογλου θέλησε να καταγράψει την πινακίδα με τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί και, προς έκπληξή του, διαπίστωσε ότι ο οδηγός του ταξί τον απειλούσε με όπλο. Ο ταξιτζής στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Ο Γιάννης Στάνκογλου πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οδηγού ταξί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Χιουμοριστικό βίντεο με υπογραφή Καπουτζίδη και αιχμές για τη «δημόσια» τηλεόραση
Ζήτησε βοήθεια από τον Φωκά Ευαγγελινό και εκείνος της έστειλε τον χορευτή Μιχάλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.