TV & Media

Πρώην παίκτρια στρέφεται κατά του Survivor για «ηθική βλάβη και παραμόρφωση»

Το ποσό που διεκδικεί η Σοφία Μαργαρίτη από το ριάλιτι επιβίωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοφία Μαργαρίτη
© Youtube

Νομικά εναντίον της Acun Medya και του παραγωγού του Survivor στράφηκε η Σοφία Μαργαρίτη

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, στρέφεται δικαστικά κατά της παραγωγής του παιχνιδιού επιβίωσης. Ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον αέρα του Mega ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή που ζητά για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, είναι 200.000 ευρώ και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να σας εξηγήσω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι, γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Πηγαίνοντας εκεί κάποιος, ας τους πούμε παίκτες, τον βάζουν να υπογράψει μια σύμβαση, η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι δηλαδή η παραγωγή δεν φέρει ευθύνη για τίποτα» ανέφερε.

Ο ίδιος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «η εντολέας μου, ερχόμενη στην Ελλάδα πήρα μια διαφορετική διάγνωση. Στο ριάλιτι ακούμε την λέξη "paramedico", που δεν σημαίνει γιατρός. Μετά τον τραυματισμό, την ανάγκασαν να συνεχίσει. Η γυναίκα δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε. Συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς. Βλέπουμε μια τεράστια παραγωγή που δεν την έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Η διάγνωσή της έγινε από άνθρωπο, που δεν ήταν γιατρός, είπε ότι δεν είχε πρόβημα και πρέπει να συνεχίσει. Εάν έχουμε μια καλή πρόταση από την άλλη πλευρά, θα δούμε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ