TV & Media

Η Φωτεινή Αθερίδου αποκάλυψε ότι έχει 75% απώλεια ακοής

Πως το αντιμετωπίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής»
Η Φωτεινή Αθερίδου με τον σύζυγο της στο 2Night Show

Φωτεινή Αθερίδου: Το πρόβλημα στην ακοή της – Κατά πόσο επηρεάζει την καθημερινότητά της

H Φωτεινή Αθερίδου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2Night Show με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα με την ακοή της: «Τώρα είμαι εντάξει γιατί μιλάς δυνατά και κάνω και χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής. Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι», είπε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Το ζευγάρι μίλησε για την απόφασή του να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο σε Πύργο ενώ εξήγησε και γιατί βάφτισε τον γιο του σε πισίνα: «Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ