- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Οι παραγωγοί της πετυχημένης σειράς True Detective κατέληξαν στους αντικαταστάτες του πρωταγωνιστικού διδύμου ΜακΚόναχι – Χάρλεσον. Η δεύτερη σεζόν ξεκινά γυρίσματα με πρωταγωνιστές το κάπως αταίριαστο ζευγάρι των Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον. Τα οκτώ ολοκαίνουργια επεισόδια διαδραματίζονται στη Καλιφόρνια και το σενάριο συνοψίζεται ως εξής: Ο Κόλιν Φάρελ είναι ο ντετέκτιβ Ρέι Βελκόρο, ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες των τριών αστυνομικών, που είναι διχασμένος ανάμεσα στις επιταγές των προϊσταμένων του σε ένα διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα και στις εντολές που παίρνει από ένα άλλο «αφεντικό», τον μαφιόζο που υπηρετεί. Ο Βον προορίζεται για το ρόλο του Φρανκ Σέμιον, ένας εγκληματία που κινδυνεύει να χάσει την αυτοκρατορία του όταν η προσπάθειά του να καταστήσει την επιχείρησή του νόμιμη και να καθαρίσει το όνομά του σκιάζεται από την αναπάντεχη αποκάλυψη της δολοφονίας του πρώην συνεταίρου του, με τις υποψίες να πέφτουν αναπόφευκτα επάνω του. Η ομάδα παραγωγής της HBO επιβεβαίωσε, επίσης, ότι ο Τζάστιν Λιν θα είναι ο σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων και το σενάριο υπογράφει και πάλι ο Νικ Πιτσολάτο. Η δεύτερη σεζόν εστιάζει περισσότερο στο οργανωμένο έγκλημα σε σχέση με την πρώτη που είχε κυρίως επικεντρωθεί στο ρόλο του σαδιστή δολοφόνου. Η ομάδα παραγωγής θα ανακοινώσει σύντομα τα υπόλοιπα ονόματα των ηθοποιών της σειράς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.