TV & Media

Κατερίνα Στικούδη: Η Viber τη βάζει εξώφυλλο στην κεντρική σελίδα εξερεύνησης

Οι fans της μπορούν να αλληλεπιδράσουν πλέον μέσω διαδικτύου με διασκεδαστικούς τρόπους

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη.
© NDP Photos

Κατερίνα Στικούδη: Η ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια λανσάρει το δικό της sticker pack έπειτα από συμφωνία με τη Viber Rakuten.

Μετά από πολλούς και διαφορετικούς καλλιτέχνες του εξωτερικού η Κατερίνα Στικούδη έχει πλέον τα δικά της stickers στην εφαρμογή του Viber. Έπειτα από μία μεγάλη συμφωνία με τη Viber Rakuten το πρόσωπο της ελληνίδας τραγουδίστριας φιγουράρει στη λίστα με τα αυτοκόλλητα της διάσημης εφαρμογής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μία πρωοθητική ιδέα της Minos EMIa Universal Music Company.


Η Κατερίνα Στικούδη θα είναι η πρώτη ελληνίδα τραγουδίστρια με τα δικά της αυτοκόλλητα στο Viber. Ο μέσος χρήστης διαδικτύου για να  γλιτώνει χρόνο μέσα στις καθημερινές του δαστηριότητες, βάζει όλο και περισσότερο στη ζωή του τη χρήση των stickers, τα οποία είναι σε θέση να αντικαταστήσουν ένα γραπτό μήνυμα. Από τις πρώτες αναφορές μάλιστα η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή τη πρωτοπορία της Minos EMI είναι πολύ μεγάλη.

Αυτό είναι πολύ σύνηθες στο εξωτερικό και όλο και περισσότεροι διάσημοι από όλο τον κόσμο έχουν πλέον τα δικά τους αυτοκόλλητα στο Viber. Η γνωστή τραγουδίστρια της ποπ ακολουθεί το παράδειγμα διάσημων προσοπικοτήτων όπως Shakira, Lukas Podolski και πολλών άλλων, που έχουν λανσάρει εδώ και καιρό τα δικά τους αυτοκόλλητα στην εφαρμογή. Πλέον η Στικούδη έχει το δικό της sticker pack, κάτι που παρέχει την ευκαιρία στους fans της να αλληλεπιδρούν με έναν διασκεδαστικό τρόπο μέσα από εκφράσεις και οπτικοποιημένα μηνύματα της αγαπημένης τους καλλιτέχνιδας.

Φωτογραφία της αρχικής σελίδας εξερεύνησης του Viber στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα η Viber έχει τοποθετήσει εξώφυλλο της Κατερίνας Στικούδη στην κεντρική σελίδα εξερεύνησης εντός της κεντρικής πλατφόρμας, κάτι που σιγουρεύει πως μεγάλο πλήθος ανθρώπων θα δει το πρόσωπό της.

Τα διαθέσιμα αυτοκόλλητα στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ ευφάνταστος τρόπος να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε sticker packs από διάσημους του εξωτερικού, όμως πλέον έχουμε και την επιλογή της Κατέρινας Στικούδη ως μίας πολύ γνώριμης φιγούρας από τη χώρα μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ