TV & Media

Δίκη Ντεπ - Χερντ: Τα memes στο Twitter για Τζόνι Ντεπ - Τα «καρφιά» για Άμπερ Χερντ

«Δικαίωση» η κυρίαρχη λέξη, με τον Τζακ Σπάροου σε πρώτο πλάνο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαίωση του Τζόνι Ντεπ και πανηγύρια στο Twitter για την ενοχή της Άμπερ Χερντ
Δικαίωση του Τζόνι Ντεπ και πανηγύρια στο Twitter για την ενοχή της Άμπερ Χερντ © Disney Enterprises

Πάρτι στο Twitter για τον Τζόνι Ντεπ που κέρδισε την Άμπερ Χερντ στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση. Τα memes με Τζακ Σπάροου

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πολύκροτη δίκη. Το δικαστήριο δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ και έκρινε ένοχη την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση. Η ετυμηγορία μεταδόθηκε σε live μετάδοση από τα μεγαλύτερα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, την ώρα που ΜΜΕ στην Ευρώπη είχαν συνεχείς ενημερώσεις για τη δικαστική απόφαση.

Στην πρώτη του δήλωση ο Τζόνι Ντεπ έκανε λόγο για «δικαίωση», επισημαίνοντας ότι η αλήθεια έλαμψε και εκφράζοντας την ελπίδα πως ο δικαστικός του αγώνας θα βοηθήσει μελλοντικά και άλλους ανθρώπους που θα βρεθούν στη θέση του να μην τα παρατήσουν.

Έξω από το δικαστήριο στη Βιρτζίνια όπου έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην πολύκροτη δίκη Ντεπ - Χερντ, είχαν συγκεντρωθεί πολλοί θαυμαστές του Αμερικανού ηθοποιού. Η είδηση ότι δικαιώθηκε στον δικαστικό αγώνα που έδωσε απέναντι στην Άμπερ Χερντ, η οποία τον συκοφάντησε με το ψευδές δημοσίευμα στην Washington Post, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού, με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε επευφημίες και χειροκροτήματα.

Το Twitter για τη δικαίωση Τζόνι Ντεπ: Το hashtag #JusticeForJohhnyDepp και τα φαρμακερά σχόλια για την Άμπερ Χερντ 

Την ίδια στιγμή στο Twitter έγινε χαμός, με τους χρήστες που υποστηρίζουν τον Τζόνι Ντεπ να δημιουργούν memes και να στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στήριξης στον Αμερικανό ηθοποιό.

Οι ένορκοι χρειάστηκαν 13 ώρες για να βγάλουν την ετυμηγορία τους, κρίνοντας ότι η Άμπερ Χερντ δεν παρουσίασε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα ισχυρίστηκε. ΕΙδικότερα, οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η πρώην σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού είναι ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση με το άρθρο που έγραψε στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post, το 2018, στο οποίο ισχυριζόταν ψευδώς ότι είναι «θύμα ενδοοικογενειακής βίας». Το επίμαχο άρθρο κρίθηκε «ψευδές», καθώς ο Ντεπ κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά του κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις που έγιναν, ο... Τζακ Σπάροου από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» έχει την τιμητική του, την ώρα που η λέξη «δικαίωση» κυριαρχεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ