TV & Media

H Ελεονώρα Μελέτη απαντά στα αρνητικά σχόλια για το γλυκό

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη © NDP

H Ελεονώρα Μελέτη απάντησε σε αυτούς που την κατηγορούν για τη φωτογραφία με το γλυκό: «Ρε πάτε καλά;».

Απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο Instagram έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη για μια ανάρτησή της, στην οποία η παρουσιάστρια απολάμβανε ένα γλυκό.

H παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία της, όπου ετοιμάζεται να απολαύσει το γλυκό της κάνοντας παράλληλα και μια λαχταριστή περιγραφή.

«Τη βλέπεις τη μαρέγκα που σκάει στο χειλάκι ε; Ε μετά έσκασε κ το χειλάκι ένα χαμόγελο ευτυχίας, μόλις αυτός ο επίγειος παράδεισος που στριμώχνεται στο πορσελάνινο vintage πιάτο, πλημμύρισε σαν τσουνάμι τους αποσβολωμένους γευστικούς μου κάλυκες. Όχι. Αυτό το λαχταριστό κομμάτι τούρτα δεν είναι prop μιας life style φωτογραφίας με το κορίτσι να αδιαφορεί για το γλυκό μετά το πολυπόθητο «κλικ». Το κορίτσι αδιαφορεί για το «κλικ» κ καταβροχθίζει το γλυκό με επιφωνήματα ηδονής. Κάποιοι θα αναγνωρίσουν το γλυκό. Εγώ το ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε. Rip γλυκό», έγραψε η Μελέτη στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε καθώς πολλοί την κατηγόρησαν ότι κάποιοι άνθρωποι πεινάνε ενώ όσοι είναι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να απολαύσουν απλές χαρές της ζωής.

Μέσω insta story απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε. 

«Εγώ ψάχνω να δω που στο διάολο γράφω ή δηλώνω ότι είμαι στο Λονδίνο ή έστω πως μαρτυρά η φωτογραφία κάτι τέτοιο», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια σχολίασε: «Ρε πάτε καλά;».

meleti.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ