TV & Media

Οι Antique επιστρέφουν - Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Η δισκογραφική επανένωση είναι γεγονός

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Παπαρίζου και Νίκος Παναγιωτίδης
Έλενα Παπαρίζου και Νίκος Παναγιωτίδης © Instagram/helenapaparizouofficial

Η επανένωση των Antique είναι γεγονός. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης ενώνουν ξανά τις φωνές τους.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης επιστρέφουν ως Antique και η τραγουδίστρια την πρώτη επίσημη φωτογραφία τους.

Το δημοφιλές και αγαπημένο συγκρότημα που ξεχώρισε πριν από δύο δεκαετίες επιστρέφει με ολοκαίνουργιο single 19 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία.

 

 

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1999, όταν η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης δημιούργησαν το αξέχαστο ντουέτο των Antique. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλη τη Σκανδιναβία την Ελλάδα, την Γερμανία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Κύπρο.

«Opa Opa», «Δυνατά Δυνατά», «Μέρα με τη Μέρα», «Καινούργια Αγάπη», «Die For You», «Άλλη Μια Φορά», «Follow Me» και «Μωρό Μου» είναι μόνο λίγες από τις μεγάλες επιτυχίες τους.

19 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, η Έλενα Παπαρίζου συναντάει ξανά δισκογραφικά τον Νίκο Παναγιωτίδη με αφορμή μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες στη Σουηδία. Διασκευάζουν το «Ti Ti», την ελληνική έκδοση του «Didi» του Khaled, το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα.

 

 

Με ένα βίντεο η Έλενα Παπαρίζου είχε προαναγγείλει την επανένωση των Antique. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό βίντεο, που δείχνει την ίδια να πλησιάζει τον φακό και να φυσάει χρυσόσκονη μπροστά στην κάμερα.

Για να εξηγήσει στο κοινό της το μήνυμα που ήθελε να στείλει, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Antique, Reunion, Coming Soon».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ