TV & Media

Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα έκανε spoiler για τη συνέχεια

Τι είπε η Δανάη Λουκάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Παγώνα από τις «Άγριες Μέλισσες»
Η Παγώνα από τις «Άγριες Μέλισσες» © YouTube

Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη που υποδύεται την Παγώνα στο επιτυχημένο σήριαλ δίνει spoiler για το μέλλον της σειράς.

Spoiler για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έκανε η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, που υποδύεται την Παγώνα στο επιτυχημένο σήριαλ.

Ειδικότερα, μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες και τον φετινό τρίτο κύκλο η Δανάη Λουκάκη λέει: «Ο 3ος κύκλος των «Μελισσών» ζωντανεύει μια σκοτεινή περίοδο για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Γίνεται λόγος για φασιστικά καθεστώτα. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης είναι οι πρώτοι ίσως σεναριογράφοι, μετά την ταινία «Λούφα και παραλλαγή», που ασχολήθηκαν με αυτή την περίοδο και έδειξαν την πραγματικότητα και όχι μόνο τη φαιδρότητα του καθεστώτος».

Ακολούθως, για την δική της οικογένεια στη σειρά επεσήμανε πως «θα δει το σκληρό πρόσωπο των εκπροσώπων του καθεστώτος. Οι δυο γονείς θα τρελαθούν όταν θα ακούσουν το γιο τους, τον Θανάση, που έχει εισχωρήσει στους Αβαντες, να ομολογεί στυγερές, εκ προμελέτης δολοφονίες αντιστασιακών πάνω στο βουνό, τις οποίες φυσικά το παλικαράκι δεν διέπραξε. Οι Αβαντες θα τον εκμεταλλευτούν για τα καλά το γιόκα μας. Τον οικειοποιήθηκαν, τον κορόιδεψαν, τον πλάνεψαν και αυτός τους ακολούθησε τυφλά, γιατί είχε ανάγκη να ανήκει κάπου που να τον επιβεβαιώνουν. Ο Θανάσης, φυσικά, δεν έχει σκοτώσει τον Ορφανίδη και τους συντρόφους του, αλλά θα του φορτώσουν τους φόνους. Η Παγώνα δεν πιστεύει ότι γέννησε ένα δολοφόνο. Το μητρικό ένστικτο είναι ισχυρό και νιώθει ότι ο γιος της εκβιάζεται για να πάρει τους φόνους πάνω του. Αλλά δεν ξέρει με τι τον εκβιάζουν. Όπως λοιπόν βοήθησε τη Σοφούλα, στην οποία μιλούσε συνέχεια με το καλό για να την κάνει να παραδεχτεί την κακοποίηση που είχε υποστεί από τον Βόσκαρη, το ίδιο κάνει και με τον Θανάση. Τον στηρίζει με όλη τη δύναμη της, στέκεται στο πλάι του, ενώ είναι βράχος δίπλα στον Περικλή για να μην καταρρεύσει» και πρόσθεσε:

«Ταρακουνά τον Θανάση, του λέει "μίλα, παιδί μου, θα φας τα νιάτα σου στη φυλακή, ποιον καλύπτεις;" Φυσικά. Πιστεύει ότι η επιλόχεια κατάθλιψη που έπαθε στην τελευταία της εγκυμοσύνη και η φυγή της από το σπίτι ταρακούνησε τα παιδιά της. Τότε ο άντρας της είχε γίνε πολύ οξύθυμος μαζί τους. Και φαίνεται πως ο Θανάσης δεν είχε εισπράξει την αποδοχή του πατέρα, οπότε τώρα κάνει το οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή του. Όταν, όμως, δει τι θα πει κρατητήριο, πιστεύω, ότι θα μιλήσει και η αλήθεια θα λάμψει. Δεν νομίζω ότι θα θυσιάσει τη ζωή και τα νιάτα του για δολοφόνους».

Δείτε ΕΔΩ τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (21-24/3)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ