TV & Media

Κιμούλης: Απάντηση από Ζέτα Δούκα, Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού

Μετά την επίδοση των αγωγών εις βάρος τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Κιμούλης: Απαντά με αγωγές και διεκδικεί αποζημιώσεις από ΣΕΗ και ηθοποιούς
Νίκος Ψαράς, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Κιμούλης και Δώρα Χρυσικού © NDP

Με μία κοινή ανάρτηση απάντησαν η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι η Δώρα Χρυσικού, μετά τις αγωγές που έκανε σε βάρος τους ο Γιώργος Κιμούλης.

Κοινή απάντηση στον Γιώργο Κιμούλη με αφορμή τις αγωγές που υπέβαλε εις βάρος τους εξέδωσαν οι ηθοποιοί Νίκος Ψαράς, Δώρα Χρυσικού και Ζέτα Δούκα.

«Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμιση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη» αναφέρει η ανακοίνωση των ηθοποιών.

 

 

Αγωγή Κιμούλη κατά της Ζέτας Δούκα- Zητά πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Αγωγές με τις οποίες διεκδικεί συνολικά ποσό αποζημίωσης πλέον του 1 εκατομμυρίου ευρώ από συγκεκριμένους συναδέλφους του αλλά και από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Κιμούλης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αξιώνει συνολικά ποσό 1,212 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο επιμερίζει και εξειδικεύει στα δικόγραφα που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο, ως αποζημίωση για ηθική και περιουσιακή βλάβη που υπέστη μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του για φερόμενη κακοποιητική συμπεριφορά που είχε επιδείξει εναντίον της η ηθοποιός Ζέτα Δούκα την οποία υιοθέτησε αμέσως το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου Ηθοποιών στο στάδιο ερευνών του για το meToo στον χώρο των καλλιτεχνών.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ