TV & Media

Ζιζέλ Μπούντχεν: Μαθαίνει αυτοάμυνα - Το βίντεο με Ζίου Ζίτσου

Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ζιζέλ Μπούντχεν ξέρει πλέον αυτοάμυνα
Η Ζιζέλ Μπούντχεν ξέρει πλέον αυτοάμυνα @Gisele/Instagram

Η Ζιζέλ Μπούντχεν κάνει αυτοάμυνα. Το βίντεο στο Instagram με τα μαθήματα Ζίου Ζίτσου που παρακολουθεί και το μήνυμά της για τις γυναίκες.

Ζιζέλ Μπούντχεν μαθαίνει αυτοάμυνα. Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, η Ζιζέλ δείχνει τις ικανότητές τις στην πολεμική τέχνη του Ζίου Ζίτσου. Όπως αναφέρει στο μήνυμά της προς τους 18,7 εκατομμύρια followers, αισθάνεται πιο δυνατή από ποτέ και είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα, η Ζιζέλ Μπούντχεν παροτρύνει τους followers της να κάνουν και αυτοί μαθήματα αυτοάμυνας, ειδικά τις γυναίκες.

Ζιζέλ Μπούντχεν για αυτοάμυνα: «Σημαντική ικανότητα ειδικά για εμάς τις γυναίκες»

«Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας τόσο το καλύτερο» αναφέρει το σούπερ μόντελ, το οποίο έχει καταγράψει ατέλειωτα χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Μόδας.

«Νιώθω πιο δυνατή, περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη από τότε που άρχισα να εξασκώ την αυτοάμυνα. Νιώθω ότι είναι μια σημαντική ικανότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες» προσθέτει η Ζιζέλ.

Και καταλήγει στην ανάρτησή της στο Instagram, υπογραμμίζοντας: «Ευχαριστώ τους δασκάλους μου που είναι καταπληκτικοί και που κάνουν την εκπαίδευση τόσο διασκεδαστική. Ανυπομονώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Πάμε».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Η Gisele Bundchen είναι παντρεμένη με τον Τομ Μπρέιντι, τον «Μάικλ Τζόρνταν» του ΝFL. Ο πρώην αθλητής αγωνίστηκε για 22 χρόνια στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ