TV & Media

Σασμός: «Χαμός» στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας - Τι θα γίνει

Νέες ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις για πρωταγωνιστές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sasmos.jpg

Ο «Σασμός» στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας έχει ανατροπές. Μαθιός, Καλλιόπη, Στέλλα, Βασιλική, Άγγελος και Θοδώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με εκπλήξεις.

Ο «Σασμός» είναι η σειρά με τις απανωτές ανατροπές που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Στα επόμενα επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, οι εξελίξεις είναι κομβικές.

Σημαντικά γεγονότα θα συμβούν στη σειρά «Σασμός» του Alpha, φέρνοντας τα πάνω κάτω και πυροδοτώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Τι θα συμβεί στη σειρά «Σασμός» στα επόμενα επεισόδια

Σασμός, Τρίτη 15/02: Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θα συμβούν τα ακόλουθα:

  • Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατουμένους και φύλακες και αποκαλύπτει μία ακόμα πιο φρικτή αλήθεια για τον Τόλη.
  • Η Αργυρώ, από την άλλη, νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε ο Αστέρης και όσα χάθηκαν εξαιτίας του.
  • Η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας τον θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της.
  • Το ξέσπασμα του Άγγελου στην Καλλιόπη, όμως, για τις αποφάσεις που όρισαν τη ζωή του φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη και τον οδηγεί και πάλι πίσω στο σκοτάδι.

Σασμός, Τετάρτη (16.02): Σε αυτό το επεισόδιο θα συμβούν τα ακόλουθα:

  • Κινδυνεύει ο Αστέρης στη φυλακή; Καθώς η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου, ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη. Η μάνα του θα τον επισκεφθεί για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντησή τους θα την κλονίσει.
  • Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική, που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού.
  • Η Στέλλα, έπειτα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη…

Σασμός, Πέμπτη (17.02): Σε αυτό το επεισόδιο, το τελευταίο αυτής της εβδομάδας, μια σειρά από εκπλήξεις περιμένουν βασικούς πρωταγωνιστές. Αναλυτικά:

  • Μία επίθεση εναντίον του Αστέρη στη φυλακή θα φέρει τα πάνω-κάτω.
  • Η Θοδώρα παίρνει μία σοκαριστική απόφαση και καταφεύγει για υποστήριξη στον πλέον απίθανο σύμμαχο.
  • Ο φόβος κυριεύει τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού, που ανησυχούν για χτύπημα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που ανησυχεί τόσο τον παπα-Μιχάλη όσο και τον αστυνόμο.
  • Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.
  • Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει. Εκείνος παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα, την ίδια ώρα που κάποιοι απεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο, με σκοπό την οριστική του εξόντωση.

Σημειώνεται ότι στη σειρά «Σασμός» αναμένονται νέες αφίξεις ηθοποιών. Μια από αυτές είναι ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος μπαίνει στη σειρά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ