TV & Media

Ιωάννα Τούνη: Με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης

Μιλά ξανά για το ροζ βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη © NDP

Ιωάννα Τούνη: «Αυτός που διέρρευσε το βίντεο, με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης»

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε ξανά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το ροζ βίντεο αλλά και τον άνδρα που ευθύνεται για την δημοσιοποίηση των προσωπικών της στιγμών.

Μεταξύ άλλων, στα νέα stories που ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ιωάννα Τούνη λέει ότι ο Μάκης Κατμετζόγλου την εκμεταλλεύτηκε και έκαναν σεξ, ενώ εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, ενώ ο ίδιος γνώριζε ότι το περιστατικό με τη σεξουαλική τους συνεύρεση βιντεοσκοπούσε φίλος του, εν αγνοία της ίδιας.

«Φταίω γιατί δεν κατάφερα τόσα χρόνια να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν εκτέθηκα στον πανελλήνιο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο. Γιατί αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου σε κάτι τόσο σοβαρό και απόλυτο, πώς θα το βρω όταν με διασύρει οποιασδήποτε άλλος για "μικρότερα" πράγματα. Είναι κάτι το οποίο πληρώνω και συνεχίζω να πληρώνω», ανέφερε φανερά ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη.

Παράλληλα, η γνωστή influencer είπε: «Φταίω για τη σιωπή μου, αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσω. Δεν ξέρω καν τι συμβαίνει, μέχρι τώρα νόμιζα πως όλος αυτός ο θυμός προκύπτει απλά και μόνο επειδή είμαι… διάσημη, όσο διάσημος μπορεί να είναι κάποιος στην Ελλάδα. Ανακαλύπτω σιγά – σιγά ότι φταίω εγώ και φταίω εγώ γιατί εκτέθηκα τόσο πολύ και δεν μπόρεσα να αμυνθώ με οποιονδήποτε χρησιμοποίησε το όνομά μου για να βγει στην δημοσιότητα. Ο εύκολος στόχος είναι πάντα μα πάντα η Τούνη, όπως και τώρα».

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε και για τον ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη, και τα όσα ανέβασε για εκείνη στο instagram.

«Πολλοί βγήκαν και με ρώτησαν τι με έπιασε τώρα και αποφάσισα μετά από τόσο καιρό να φέρω ξανά στην επικαιρότητα το θέμα με το βίντεο. Παιδιά δεν έφερα εγώ το βίντεο στην επικαιρότητα ξανά. Οι τύπου… ινφλουένσερς, ακτιβιστές, δεν ξέρω πως να τους πω… αλλά οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να ανέλθουν επί πτωμάτων», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Όπως ο μικρός πριγκιπάκος ο οποίος ανέβασε ανάρτηση και αναφέρει το όνομά μου και αυτό που έκανε σε μένα, δηλαδή κατονόμασε το ποιος είναι υπεύθυνος για το δικό μου revenge porn με ένα όνομα άσχετο γιατί εγώ ξέρω ποιος ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο. Είπα τώρα, εφόσον αποδίδουν σε λάθος ανθρώπους τις ευθύνες να βγω και να μιλήσω».

 

 

Από την πλευρά του, ο Μάκης Κατμετζόγλου αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στη διαρροή του βίντεο, κάνοντας λόγο για αναίτια επίθεση και τονίζοντας ότι υπήρξε και εκείνος θύμα, καθώς έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram: «Το όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο Ίντερνετ και όλα τα social media, καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο, άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην Αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλει και η Τούνη. Συνεπώς, δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη, αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

«Έχω υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη», τόνισε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ