TV & Media

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει γυμνή την ελευθερία της (βίντεο)

Η νέα ανάρτηση στο Instagram μετά τον δικαστικό αγώνα κόντρα στον πατέρα της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Britney Spears
Britney Spears © YouTube

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς δεν σταματά να γιορτάζει γυμνή την ελευθερία της μετά τον τερματισμό της κηδεμονίας από τον πατέρα της. Το νέο post στο Instagram.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιόρτασε τον τερματισμό της κηδεμονίας από τον πατέρα της με μία ακόμη γυμνή φωτογραφία στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια και pop idol των 90's και 00's με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και επιτυχίες όπως «Baby One More Time», «Crazy» και «Toxic»  δεν ξεχνά τους followers και όσους τη στήριξαν στον δικαστικό της αγώνα.

«Μου σώσατε τη ζωή» είχε πει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τους θαυμαστές της τον περασμένο Νοέμβριο, θέλοντας να τους ευχαριστήσει που τη στήριξαν στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της για να μπει τέλος στην κηδεμονία που την «έπνιγε» για χρόνια.

Στη νέα της ανάρτηση στο Instagram, παραφράζοντας τον στίχο από το τραγούδι: «It’s Britney, bitch!», η Spears ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία, με τη λεζάντα «It’s nudity, bitch!». Στο νέο της μήνυμα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόσθεσε: «Η ενέργεια της ελεύθερης γυναίκας δεν ήταν ποτέ καλύτερη».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει την απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της. Μεταξύ άλλων είχε φωτογραφηθεί γυμνή στο κρεβάτι με τη Μίνι Μάους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ