TV & Media

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια για τα εμβόλια

Σκληρή κριτική στον Άρη Σερβετάλη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρης Ρώμας: "Έχω 9 χρόνια σχέση, πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων"
Χάρης Ρώμας © Twitter

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι χώρισε λόγω των εμβολίων ενώ άσκησε κριτική στον Άρη Σερβετάλη για την απόφαση του να αποχωρήσει από παράσταση.

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στο χωρισμό του έπειτα από 10 χρόνια σχέσης λόγω των εμβολίων, όσο και για απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», αρνούμενος τα νέα μέτρα της πολιτείας.

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων. Για τα εμβόλια να το πούμε… Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας σε εκπομπή του Mega. 

Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον Άρη Σερβετάλη, ο ηθοποιός είπε: «Ο Άρης Σερβετάλης δικαίως είναι θιασάρχης. Ορισμένους ρόλους τους κάνει πολύ καλά, όμως αυτήν την στιγμή στο θέατρό του είναι μια τεράστια φωτογραφία που είναι αυτός και στα ψιλά, κάτω κάτω τα ονόματα των συντελεστών. Αυτή είναι κατηγοριοποίηση. Το σύστημα που εναντίον του βάλλει ο Άρης είναι αυτό που τον έφερε εκεί που τον έφερε, να είναι ο γκράντε πρωταγωνιστής, ο εναλλακτικός, που φέρνει και παίρνει πολλά λεφτά. Υπόλογοι είναι και οι παραγωγοί του που δεν έφτιαξαν plan b».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι: «Ο πρωταγωνιστής φαίνεται στα δύσκολα, όταν δε δουλεύει το ταμείο, όταν υπάρχει περίπτωση να μείνουν χωρίς δουλειά μια ομάδα συνεργατών. Δε συμφωνώ με την απόφασή του ούτε κατά διάνοια. Θα έπρεπε να μείνει, όχι να γίνει ξαφνικά η σημαία των αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών. Άθελά του γίνεται λάβαρο αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ