TV & Media

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση

Πού πήγαν - Η φωτό στο Instagram

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση
Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση © NDP

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση και τα φλας πήραν «φωτιά». Η φωτογραφία με το ζευγάρι στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκαν μαζί σε εκδήλωση. Ο φωτογραφικός φακός και οι κάμερες ήταν εκεί για να καταγράψουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση Βανδή-Μπισμπίκη.

Το ζευγάρι πήγε στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, για να δώσει το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ανάμεσα στους καθηγητές σεμιναρίων της Σχολής, όπως και οι Δημήτρης Καταλειφός, Μιχάλης Σαράντης, Ακύλλας Καραζήσης, Ευριπίδης Λασκαρίδης και Γιώργος Καραμίχος.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, το ζευγάρι δεν έκανε κάποια δήλωση. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε πως Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης χωρίζουν μετά από 18 χρόνια, αποφασίζοντας ο καθένας να τραβήξει τον δικό του δρόμο.

 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη | Greek Tv

Η κοινή φωτογραφία Βανδή με Μπισμπίκη στο Instagram

Εν τω μεταξύ στο Instagram ο Μανώλης Κονταρός δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με το ζευγάρι.

«Χτες φάγαμε με την καλύτερη παρέα στην Ψαρόσκαλα Πειραϊκής συντροφιά με τη Δέσποινα Βανδή, Λάκη Λαζόπουλο και τον Βασίλη Μπισμπίκη» έγραψε στο Instagram ο Μανώλης Κονταρός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ