- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοφία Αρβανίτη: Η παρενόχληση από δάσκαλο όταν ήταν 9 ετών
Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια και στιχουργός
Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε από δάσκαλο όταν ήταν 9 ετών, επισημαίνοντας ότι της ζήτησε να πάει στο σπίτι του.
Η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε από δάσκαλο όταν ήταν παιδί. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή καθώς και στον χαμό του αδελφού της.
Όπως είπε, είχε δεχτεί πρόσκληση από δάσκαλο να πάει στο σπίτι του. «Φυσικά και έχω εμπειρίες παρενόχλησης, όχι μια και δυο» εξομολογήθηκε η Σοφία Αρβανίτη.
Και εξήγησε: «Με κάλεσε ο δάσκαλος σπίτι του να μου δώσει ένα ποίημα και ήμουν 9 ετών. Αυτό που σκέφτηκα για να ξεγλιστρήσω, ήταν να πάρω μαζί μου τον αδερφό μου».
«Προσπάθησε ο δάσκαλός μου να κάνει κάτι, αλλά δεν είχε την άνεση» πρόσθεσε.
Σοφία Αρβανίτη: Η απώλεια του αδελφού της και η σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή
«Μου αρέσει που με έχουν ταυτίσει με τον Μιχάλη Ρακιντζή» δήλωσε η τραγουδίστρια για τον γνωστό καλλιτέχνη και πρώην σύντροφό της.
«Η απώλεια του αδελφού μου με έφερε πιο κοντά στη μαμά μου. Ο χρόνος βοηθάει σε κάθε είδους απώλεια» εξήγησε για τον θάνατο του αδελφού της, γνωστοποιώντας ότι πηγαίνει ορισμένες ημέρες της εβδομάδας για να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.
«Ο αδελφός μου ήταν ήρωας» είχε αναφέρει η Σοφία Αρβανίτη, για τον Κώστα, τον ψαρά που έσωσε 70 ανθρώπους από τις φλόγες στο Μάτι, τον Ιούλιο 2018.
Σοφία Αρβανίτη - Η μεγάλη επιτυχία στα 90s
«Μόνη περπατάω», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και φυσικά το ντουέτο με την Bonnie Tyler «Πεθαίνω στην ερημιά» είναι ορισμένες μόνο από τις επιτυχίες που σημείωσε η Σοφία Αρβανίτη στα 90's.
Στο τραγούδι - έπος των 90s «Δικό σου για πάντα» (Δίσκος «Να Είσαι Εκεί») η Σοφία Αρβανίτη υπογράφει και τους στίχους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.