TV & Media

Η Ιρίνα Σάικ μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και όλα τα likes

Οι διαδοχικές της αναρτήσεις με μαγιό στο Instagram

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιρίνα Σάικ
Ιρίνα Σάικ © EPA/SEBASTIEN NOGIER

Η Ιρίνα Σάικ ποζάρει topless στο φακό και συγκεντρώνει χιλιάδες likes στο Instagram.

Καλοκαιρινή διάθεση έχει η Ιρίνα Σάικ στο Instagram, ανεβάζοντας διαδοχικές φωτογραφίες με μαγιό ή χωρίς. Το διάσημο μοντέλο και νέα σύντροφος του Κάνιε Γουέστ, φαίνεται ότι είναι σε ρυθμούς καλοκαιριού και φροντίζει να ενημερώνει τους φίλους της στο διαδύκτιο για τις κινήσεις της.

Αρχικά, η Ιρίνα Σάικ ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το κίτρινο μαγιό της. Η φωτογραφία αμέσως έγινε viral και συγκέντρωσε περισσότα από 600 χιλιάδες likes.

 

 

Μετά την επιτυχία της πρώτης φωτογραφίας, η Ιρίνα Σάικ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και μάλιστα με διπλό ποστάρισμα. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα λευκό μαγιό, φορώντας και πάλι μόνο το κάτω μέρος του. Αυτή η διπλή φωτογραφία φαίνεται ότι έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στους θαυμαστές της, μιας και πλησιάζει τις 700 χιλιάδες likes, ενώ δεν έχει συμπληρωθεί ούτε η πρώτη ημέρα από τη στιγμή που έκανε το ποστάρισμα. 

Φυσικά και τα σχόλια θαυμασμού για τη Ρωσίδα καλλονή είναι αμέτρητα με τους followers της να μην σταματούν να την κολακεύουν. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ