TV & Media

Dolly Parton: Εμβολιαστείτε, μην είστε κότες

Η παλαίμαχη τραγουδίστρια της κάντρι εμβολιάζεται μπροστά στις κάμερες και ετοιμάζει reunion του καστ «Εννέα με πέντε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dolly_parton_receives_covid-19_vaccine.jpg
© YouTube

H Dolly Parton ήταν εκ των χρηματοδοτών της Moderna για να εξελίξει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και λέει «Μην είστε κότες. Εμβολιαστείτε».

Η 75χρονη σήμερα Dolly Parton έδωσε μια συνέντευξη στη Wall Street Journal για να ενθαρρύνει την εκστρατεία του εμβολιασμού και να μεταπείσει τους αρνητές. Η Parton φωτογραφήθηκε τη στιγμή του εμβολιασμού με τη λεζάντα «Μην είστε κότες, εμβολιαστείτε!». Παραλλήλως, βρήκε την ευκαιρία να περιγράψει πώς πέρασε τους μήνες της πανδημίας: «Κοιμάμαι πάντοτε μακιγιαρισμένη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ίσως γίνει σεισμός, τυφώνας, ανεμοθύελλα, και χρειαστεί να με δει κόσμος. Εξάλλου, δεν θέλω να είμαι αποκρουστικό θέαμα για τον καημένο τον σύζυγό μου,» είπε. «Επίσης, παρότι ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι, δεν σέρνομαι ποτέ φορώντας πιτζάμες και φόρμες. Είμαι η Dolly Parton 24 ώρες στο 24ωρο.» 

Αν και δεν έχει γίνει ποτέ σεισμός στο Τεννεσσή, οι ανεμοθύελλες και οι τυφώνες δεν είναι σπάνιοι. Η Dolly Parton λέει ότι πέφτει για ύπνο βαμμένη -με φτηνά καλλυντικά όπως Maybelline και Max Factor- για να ξεβαφτεί το πρωί και να ξαναβαφτεί από την αρχή. Η πανδημία δεν διατάραξε αυτή τη συνήθεια: «Ήμουν μονίμως καλοντυμένη και χτενισμένη,» είπε, προσθέτοντας ότι εκπροσωπεί το στιλ «glamorous trash». «Δεν είμαι φυσική καλλονή, είμαι όμως φυσική ξανθιά.»

Dolly Parton adapts her song Jolene as she receives Covid-19 vaccine she helped fund

Η Wall Street Journal πήρε συνέντευξη από την λαϊκή τραγουδίστρια επειδή επένδυσε εκατομμύρια στην φαρμακευτική εταιρεία Moderna προκειμένου να δημιουργήσει το εμβόλιο, αλλά και επειδή σε λίγες μέρες θα προβληθεί στο Netflix ένα ντοκυμαντέρ γύρω από την ταινία του 1980 «Εννέα με πέντε». Σ’ εκείνη την κωμωδία η Dolly Parton έπαιζε μαζί με την Jane Fonda και τη Lily Tomlin, ενώ είχε γράψει το ομώνυμο κομμάτι που έγινε μεγάλη επιτυχία. Το «Εννέα με πέντε» παρουσίαζε τρεις υπαλλήλους γραφείου που υποφέρουν από έναν φρικτό διευθυντή -τον οποίον υποδυόταν ο Dabney Coleman- και παίρνουν στο τέλος την εκδίκησή τους: όσο για το ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο «Still Working 9 to 5», εξετάζει τον αντίκτυπο της ταινίας και το σημερινό κοινωνικό περιβάλλον όπου αναδεικνύονται περισσότερο τα προβλήματα της ανισότητας και της παρενόχλησης των γυναικών στους τόπους εργασίας.

Στο «Still Working 9 to 5», εκτός από την Dolly Parton και το υπόλοιπο καστ της ταινίας, εμφανίζονται ως special guests η Rita Moreno και η Allison Janney. Πρόκειται για μια reunion που συμπίπτει με τα γυρίσματα της έβδομης σεζόν της σειράς «Grace & Frankie» με την Jane Fonda και τη Lily Tomlin. Οι θαυμαστές των τριών βετεράνων σταρ περίμεναν το sequel του «Εννέα με πέντε», που είχε ακουστεί τον Νοέμβριο του 2019, αλλά η Parton είπε στη Wall Street Journal ότι το σχέδιο δεν έχει προχωρήσει. «Έχουν όμως προχωρήσει άλλα σχέδια,» είπε η Parton. «Λάνσαρα ένα καινούργιο άρωμα, το "Scent From Above" και ξεκινώ την επέκταση του Dollywood.» To Dollywood είναι το δημοφιλέστερο amusement park μετά την Disneyland: πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση της Parton που, από το 1986, προσελκύει 3 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ