TV & Media

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος - Ακυρώνεται η περιοδεία του

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάκης Λαζόπουλος
Λάκης Λαζόπουλος © EUROKINISSI / ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Μεταφέρθηκε το Σάββατο στο νοσοκομείο - Η ανάρτηση του ηθοποιού μετά το εξιτήριο.

Στο νοσοκομείο εισήχθη το Σάββατο (19/6) ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram. Οι γιατροί τού συνέστησαν ξεκούραση και έτσι ακυρώνεται η καλοκαιρινή περιοδεία που είχε προγραμματίσει με την παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη». 

Ο Λάκης Λαζόπουλος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο από το Σάββατο (19/06) μέχρι τη Δευτέρα (21/06). Οι γιατροί του συνέστησαν επειγόντως ξεκούραση τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση του ηθοποιού και συγγραφέα, οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν η αδιαθεσία του σχετίζεται με τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.

Στην ίδια ανάρτηση ο ηθοποιός ενημερώνει πως η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε ακυρώνεται και ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη προμηθευτεί τα εισητήριά τους. 

«Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις, τότε θα μπορούμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ηθοποιού. 

Δείτε την ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου:

lakislazopoulos_official_20210622_0.png

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ