TV & Media

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ηλικία, οι πλαστικές και η συγκίνηση on air

Τι απαντά στο ενδεχόμενο να κάνει έναν τρίτο γάμο - Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου © YouTube

Συγκινήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, μιλώντας για τη ζωή της, τα παιδιά της και την πορεία της στο τραγούδι, και απάντησε μεταξύ άλλων αν θα κάνει τρίτο γάμο.

Για τη ζωή της, το τραγούδι, την καριέρα της, τα διαζύγια και το ενδεχόμενο να κάνει έναν τρίτο γάμο μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Παράλληλα, έκανε αναφορά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη μεταξύ τους συνεργασία στο τραγούδι «Έξαψη».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν αποκαλυπτική.

«Ο πατέρας μου είναι ο λόγος που τραγουδάω. Έχει πολλές γνώσεις και μου έλεγε πάντα ότι ένας άνθρωπος, όταν έχει ένα ταλέντο, είναι αμαρτία να μην το κυνηγήσει. Η μητέρα μου είχε την αγωνία και τις αντιρρήσεις μιας μαμάς, αλλά μέχρι εκεί» ανέφερε η λαϊκή τραγουδίστρια. «Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη. Είχα και τη μεγάλη μου κόρη μαζί. Δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Ήμουν στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το "Δίχως Λόγο και Αφορμή" και σταμάτησα στην άκρη. Το απόλαυσα μόνη μου» εξομολογήθηκε συγκινημένη. Και συνέχισε: «Στη ζωή μου, ενώ συνέβαινε κάτι καλό, ταυτόχρονα γινόταν και κάτι κακό. Δεν μπορώ, συγκινούμαι, πάμε σε διαφημίσεις. Ρώτα με για γάμους, ρώτα με για διαζύγια, για τέτοια πράγματα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Νατάσα Θεοδωρίδου τοποθετήθηκε για την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν ότι δεν θέλει να τραγουδά σε μαγαζιά που πετούν λουλούδια.

«Ήμουν 32 ετών τότε. Εξετέθην με τη δήλωση αυτή, δεν μπορώ να πω τίποτα. Εκείνη την εποχή υπήρχαν πάρα πολλά εμπόδια να γίνει το σχήμα που έγινε. Μηχανεύτηκα αυτό το τέχνασμα εκ του πονηρού, έπρεπε να κάνω κάτι για να πείσω κάποιον να έρθει να με ακούσει. Ήταν η πρώτη φορά που εμφανιζόμουν μόνη μου. Τα λουλούδια, όμως, είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της διασκέδασής μας και δεν είναι κακό, αλλά κάποιες φορές ξεφεύγει» επεσήμανε.

Συγκινημένη η Νατάσα Θεοδωρίδου - Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα

Νατάσα Θεοδωρίδου για live στο Instagram: Γιατί το έκανε

Για την απόφασή της να κάνει live στο Instagram κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού, απάντησε: «Αυτή η δύσκολη και σκοτεινή περίοδος μού χάρισε μια μεγάλη ευκαιρία. Τόσα χρόνια πληρώνομαι από τα χρήματα του κόσμου».

«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπορούσα να κάνω κάτι και να τους δώσω το τραγούδι χωρίς να πληρώσουν» εξήγησε.

Τι απάντησε η Νατάσα Θεοδωρίδου για το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο γάμο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει παντρευτεί δύο φορές. Στο ενδεχόμενο να κάνει και τρίτο γάμο, η ίδια εμφανίστηκε αρνητική. Όπως είπε, θα ήθελε να ξαναβρεί έναν έρωτα που να την «ξεκουράσει» και να μοιραστούν μαζί τα βάρη της ζωής.

«Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, αλλά το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μην θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος.

» Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί έπειτα από καιρό θα με δω και θα πω "δες τι έλεγες". Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δεν θέλω άλλο γάμο, αλλά η δεύτερη είναι όι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει. Έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο».

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αποκλείω τρίτο γάμο - Θα ήθελα έναν σύντροφο μάγκα να με πάρει από το χέρι

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τα παιδιά μου με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη»

Την ώρα που οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στο θέατρο συνεχίζονται, η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά: «Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι. Είναι θλιβερό. Σαφώς και είμαι με τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί και σαφώς θέλω να υπάρξει τιμωρία σε αυτούς που ασκούν εξουσία υπό αυτή τη μορφή. Είναι τόσο καθάριο και ωραίο που γίνεται αυτό. Δεν είχα μιλήσει με τις κόρες μου για αυτό».

Μιλώντας για τα παιδιά της δεν έκρυψε πόσο περήφανη αισθάνεται: «Αυτές είναι η διαδρομή μου, τα λουλούδια μου. Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ περήφανη γιατί, αφού δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους, πήρα την ευθύνη τους, παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί. Αυτά τα πλάσματα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη. Όταν πήγαινα στο σχολείο για να πάρω τους βαθμούς, επειδή καμιά φορά δεν διάβαζαν πολύ -στο Λύκειο σταμάτησα να πηγαίνω-, ρώταγα αν είναι καλά παιδιά για να το καλύψουμε το θέμα των βαθμών. Δεν τους είχα μιλήσει αλλά με όλα αυτά μου γεννήθηκε η επιθυμία να τους μιλήσω. Πήρα τη Χριστιάννα που ζει στο εξωτερικό και της είπα ότι αν γίνει κάτι θα πάω με τα πόδια να τη βρω για να είμαι δίπλα της».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε πόσο χρονών είναι - Τι είπε για τις πλαστικές

Λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε ότι είναι 50 ετών. Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις στο πρόσωπό της και ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ εφόσον αυτές κάνουν κάποιον χαρούμενο και δεν οδηγούν στο άλλο άκρο που είναι η υπερβολή και η παραμόρφωση.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το κοντέρ έγραψε 50 - Δεν με ενοχλεί να λέω την ηλικία μου

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι είπε για τις πλαστικές επεμβάσεις και τον... αστικό μύθο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το τραγούδι «Έξαψη» και η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έγραψε τους στίχους στο νέο της τραγούδι «Έξαψη».

Το τραγούδι, που ντύνει μουσικά την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, πλησιάζει τα 3 εκατομμύρια views στο YouTube και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

«Δεν γνωριζόμασταν καθόλου. Η πρώτη επαφή μας ήρθε όταν ετοιμάζαμε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του MEGA. Εκεί συζητήσαμε και ήταν η πρώτη φορά που μου έδειξε κάποιους στίχους. Πέρασε ο καιρός και κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σίριαλ για το οποίο γράφτηκε το τραγούδι. Τον ρώτησα τότε αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σίριαλ, επισημαίνοντάς του ότι χρειάζεται μουσική» τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Και πρόσθεσε: «"Ωραία" μου λέει. "Σου γράφω στίχους, αύριο πήγαινε να το τραγουδήσεις". Αυτή η συζήτηση έγινε Δευτέρα απόγευμα, το βράδυ είχα τους στίχους. Στις 12 το βράδυ είχα τη μουσική, σε ένα πολύ πειραματικό στάδιο, την Τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί, παρόντος του Βαγγέλη, του Πέτρου (Ιακωβίδη) και ενός κοινού μας φίλου. Τελειώνουμε το τραγούδι, την Πέμπτη μπαίνω, το τραγουδάω, και την Κυριακή είναι έτοιμο. Οπότε, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, την Κυριακή είχαμε το "παιδάκι" μας έτοιμο».

Νατάσα Θεοδωρίδου - Έξαψη | Official Music Video (4K)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ