TV & Media

Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου έτοιμος να μπει στο ριάλιτι του Ant1

Το πρόγραμμα επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στις τηλεοπτικές μας οθόνες

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου
Ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου © NDP

Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανάμεσα στους 14 παίκτες του παιχνιδιού του Ant1 - Παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης - Πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Η «Φάρμα» επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Ant1 και ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου είναι ένας από τους 14 συμμετέχοντες του παιχνιδιού, που θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης

Μετά από περίπου 20 χρόνια, η «Φάρμα» θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο και ήδη ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που θα δούμε να υπόκεινται σε δοκιμασίες. Ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Σοφία Παυλίδου, ο Θανάσης Πάτρας, η Ειρήνη Κολλιδά, η Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Μαρία Σπυροπούλου, η Μαρία Τοτόμη, ο Παναγιώτης Χατζόπουλος, ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Κωνσταντίνος Μακρής και η Μαρία Θωμά θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. 

Ο χώρος όπου θα δούμε τους 14 παίκτες είναι 23 στρεμμάτων και όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους συμμετέχοντες. 

 

 

 

 

«Φάρμα»: Οι 14 συμμετέχοντες στο νέο τηλεπαιχνίδι του Ant1

Μαρία Θωμά / Ηθοποιός
Η Μαρία Θωμά είναι γεννημένη στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τον Βόλο. Έχει τελειώσει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το τμήμα Ιστορίας.
Έχει παίξει σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση («Για πάντα παιδιά», Open Beyond, 2019, «Τατουάζ», Αlphatv, 2017-2018, «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ», Ant1, 2016-2017, «ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ», Netwix Ant1), στο θέατρο («Η Αλίκη στην χώρα των ψαριών» του Γιάννη Ξανθούλη, στον ρόλο της Αλίκης, «Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας» του Oscar Wilde, «Μήπως σας λένε Γιάννη», μουσικοχορευτική παράσταση, Μουσική Σκηνή Σφίγγα, Χειμώνας 2015, «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος», φαρσοκωμωδία , στο ρόλο της Μαρσέλ Μπαγιατέ, Θέατρο Αργώ Χειμώνας 2014- 2015, «Επτά επί Θήβας», αρχαία τραγωδία σε σκηνοθεσία Πάνου Νακόπουλου, περιοδεία καλοκαίρι 2014, κορυφαία του χορού, «Οι Αδέσποτοι», μουσική παράσταση σε σκηνοθεσία Μέμης Σπυράτου, Θέατρο Βικτώρια, χειμώνας 2012-13, «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΒΙΟΥ», παιδική παράσταση Μαύρου Θεάτρου), στον κινηματογράφο («Φαντασία», σκηνοθεσία Αλέξανδρος Καρδαράς, «ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ», σκηνοθεσία Τώνη Λυκουρέση), σε διάφορες διαφημίσεις και σε αρκετά video clip. Χρόνια είναι μέλος του συγκροτήματος XANAZOO.

Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) / Επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης Beach Bar)
Ο Κωνσταντίνος Μακρής γεννήθηκε στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Έχει 3 αδέρφια και είναι ο μικρότερος. Όλος ο κόσμος τον αποκαλεί Ντούπη, παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν μικρός. Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μαγειρική, καθώς και κομμωτική.
Είναι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως βοηθός πλακά, ελαιοχρωματιστής, σερβιτόρος, barman, DJ και κομμωτής. Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα αδέρφια του, διατηρούν επιχείρηση Club, εστιατορίου και Beach Bar. Τη χειμερινή περίοδο ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων.

Κυριακή Κατσογρεσάκη / Αεροσυνοδός και εκπαιδευόμενη πιλότος
Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός.
Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της για να γίνει πιλότος. Λατρεύει τη γυμναστική και έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Θανάσης Πάτρας / Παρουσιαστής-Ραδιοφωνικός παραγωγός
Ο Θανάσης Πάτρας είναι ένας χαρισματικός μπαμπάς που του αρέσει να συνδυάζει βουνό, θάλασσα, καριέρα και οικογένεια. Το 2007 παντρεύτηκε την Κατερίνα Παγώνη, με την οποία απέκτησαν το 2012 την κόρη τους, Ίλια Μανόλια.
Ο Θανάσης Πάτρας, εκτός από τη Νανά Παλαιτσάκη και τη Σοφία Αλιμπέρτη, έχει συνεργαστεί και με τους Θέμο Αναστασιάδη, Βλάσση Μπονάτσο, Ρούλα Κορομηλά, η οποία τον «βάφτισε» Θανάση, μιας και ως τότε τον έλεγαν όλοι Θάνο, Κώστα Χαρδαβέλλα, Θοδωρή Ρουσόπουλο, Έλντα Πανοπούλου, Σοφία Βόσσου και Νάντια Μπουλέ. Παράλληλα, ωστόσο, με την τηλεοπτική του καριέρα έχει παρουσία και στο ραδιόφωνο, ενώ έχει κάνει και διαφημίσεις.

Ειρήνη Κολλιδά / Personal Trainer
Η Ειρήνη Κολλιδά εργάζεται ως personal trainer. Εχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας, ενώ έχει πτυχίο και από το ΤΕΦΑΑ. Ασχολείται με το κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Έγινε ευρέως γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο Survivor το 2017.
Πριν από περίπου 8 χρόνια, στο γυμναστήριο όπου εργαζόταν, γνώρισε τον πρώην σύζυγό της Κώστα, ο οποίος δουλεύει σε προσωπική φρουρά επιχειρηματιών. Το φθινόπωρο του 2013 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ο Αλέξανδρος. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, μάλιστα, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η απουσία της στοίχισε ιδιαίτερα στον γιο της, οπότε χρειάστηκε να συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο για το πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση.

 

 

Βασίλης Θεοδωρόπουλος / Ηλεκτρολόγος
Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας, σε μία οικογένεια με 10 παιδιά, 5 αγόρια και 5 κορίτσια (ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι 32 ετών και ο μικρότερος 17). Εργαζόταν από νεαρή ηλικία ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του, κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο Βασίλης, αν και σπούδασε στην Πάτρα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, εργάζεται στο χώρο της εστίασης, ενώ κάνει και διάφορα μεροκάματα σε αγροτικές δουλειές, κάτι που τον κάνει να νιώθει σίγουρος για τη διαβίωσή του στη Φάρμα. Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή του ήταν το διαζύγιο των γονιών του, πριν από 15 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές ερωτικός μετανάστης. Το 2016 ακολούθησε την τότε σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη Ρωσία. Αυτή την περίοδο είναι μόνος. Ο λόγος που μπαίνει στη Φάρμα είναι για να διεκδικήσει το έπαθλο και να κάνει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του.

Βασίλης Μαντζουράνης - YouTuber
O Βασίλης Μαντζουράνης μεγάλωσε στην Αθήνα, στον Άγιο Δημήτριο. Η επόμενη περιπέτειά του είχε τη μορφή ενός road trip με βανάκι στην Αμερική, κάτι που στη συνέχεια λάτρεψαν οι subscribers στο κανάλι του στο Youtube. Το 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα, αφήνοντας τον Jack το βανάκι του σε μια φίλη του, με σκοπό να ξαναγυρίσει και να συνεχίσει τα ταξίδια του. Το βανάκι όμως πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς και κάπως έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει μία σειρά ρούχων και προϊόντων με το όνομα Jack’ s not dead, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να αγοράσει άλλο βαν. Ο Βασίλης μπαίνει στη Φάρμα με σκοπό να κερδίσει το έπαθλο ώστε να συνεχίσει τα ταξίδια που σχεδιάζει να κάνει, με προορισμό τον Αμαζόνιο και τη Βόρεια Κορέα. Μαζί του σκοπεύει να πάρει τον Γουντι από την ταινία Toy Story που τον συντροφεύει σε όλα τα ταξίδια του. Ο Γούντι, είναι δώρο του κολλητού του και για αυτόν είναι σύμβολο φιλίας.

Παναγιώτης Χατζόπουλος / Ιδιοκτήτης καφενείου
Ο Παναγιώτης ζει στην Πτολεμαΐδα. Αν και γεννήθηκε σε αγροτική οικογένεια, στη ζωή του έχει ανέβει μόνο δύο φορές σε τρακτέρ. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το καφενείο του πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Έχει τρεις μικρότερες αδελφές. Σπούδασε στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ και πρόσφατα πήρε πτυχίο Δημοσιογραφίας από Δημόσιο ΙΕΚ. Του αρέσει η ζωή στην Πτολεμαΐδα και τα χόμπι του είναι η γυμναστική, η κολύμβηση και το θέατρο. Μπαίνει στη «Φάρμα» για να κερδίσει το έπαθλο αλλά και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Θεωρεί τον εαυτό του αρκετά νευρικό και ανησυχεί για τυχόν συγκρούσεις με συμπαίκτες του.

Σοφία Παυλίδου / Ηθοποιός
Η Σοφία Παυλίδου καταφέρνει με επιτυχία να συνδυάζει την καριέρα της ηθοποιού με την καθημερινότητα της μητέρας. Το 1999 συνδέθηκε με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004, ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοι τους, Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο διατηρεί μια ειλικρινή σχέση. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς «Καραμπόλα» ενώ ο πρώτος πρωταγωνιστικός της ρόλος ήταν στο «Οι αναιδέστατοι» της ΕΡΤ1 το 1999. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από το σίριαλ «Θα βρεις το δάσκαλό σου», ελληνική κομεντί του AΝΤ1.

 

 

Στράτος Τζώρτζογλου / Ηθοποιός-Δάσκαλος Υποκριτικής
Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Στο ξεκίνημα του, το 1988, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Η Φανέλα με το νούμερο 9» του Παντελή Βούλγαρη και «Τοπίο στην Ομίχλη» του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Ακολούθησαν πολλές ταινίες ακόμα, όπως «Ο Δραπέτης», «Πάνω, κάτω και πλαγίως», «Το βλέμμα του Οδυσσέα», «Προς την ελευθερία», «Εργένης», «Ο τελευταίος άρχοντας των Βαλκανίων» κ.α. Το 1990 έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση, όπου συμπρωταγωνίστησε με την Κατρίν Ντενέβ, «365 μέρες γέννηση», στην ΕΤ2. Ακολούθησαν οι σειρές «Παλίρροια», «Έκπτωτος άγγελος», «Το σημάδι του έρωτα», «Στη σκιά του πολέμου», «Ιδιαιτέρα για κλάματα», «Μυστικές διαδρομές», «Στο δρόμο της καρδιάς», «Η Ζωή της Άλλης», «Βαλς με 12 Θεούς», «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» κ.α.

 

 

Μαρία Τοτόμη / Ελεύθερη Επαγγελματίας
Η Μαρία Τοτόμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και μένει με τον 18χρονο γιο της, Χρήστο-Αντώνη, στο Πυθαγόρειο της Σάμου. Η Μαρία μεγάλωσε σε αρκετά αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον και είναι η μεγαλύτερη από τέσσερα αδέρφια. Στα 18 της γνώρισε τον πατέρα του γιου της, παντρεύτηκαν και χώρισαν μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του μικρού. Η ζωή της στην Σάμο είχε αρκετές δυσκολίες μέχρι να βρει τα πατήματα της. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως καμαριέρα, σερβιτόρα, barwoman, αλλά και εργάτρια σε θερμοκήπια, σε συγκομιδή πατάτας, ελιάς κλπ. Τον τελευταίο καιρό κάνει και οικοδομικές εργασίες.

Μιχάλης Ιατρόπουλος / Ηθοποιός
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική στο Θεατρικό Εργαστήρι του Κώστα Καζάκου. Η κινηματογραφική, θεατρική και τηλεοπτική του παρουσία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες, «Οι Φωτογράφοι», «Δεκαπενταύγουστος», «Μετεωρίτες», «Φτηνά Τσιγάρα», «Αιώνιος Φοιτητής», «Η Εύκολη Λία», «Τρικυμία», «Βασιλική», «Βίτσια Γυναικών», «Ο Άρχοντας του Σκότους», «Το Κυνήγι του Λαγού», «Ζάχαρη για τον καφέ», «Στη σκιά του Λέμμυ Κώσιον», «Προστασία», «Bank Bang», «Πεθαίνω για σένα», «Χορεύοντας στον πάγο», «Νήσος», «I Love Καρδίτσα», «Ζητείται Ψεύτης», «Λάρισα εμπιστευτικό», «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», «Πρόμαχος», «Ειμαρμένη», «Μποέμικη ψυχή», «Μαζί τα φάγαμε», «Digger».

Μαρία Μιχαλοπούλου / Μοντέλο, Αγρότισσα
Η Μαρία Μιχαλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάρκασι Κορινθίας. Η Μαρία από μικρή βοηθούσε τον πατέρα της στα χωράφια και τη λαϊκή αγορά, αλλά δεν κρύβει ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με τις κότες. Μπορεί να γνωρίζει καλά τη ζωή του αγρότη, όμως έχει ασχοληθεί και με άλλα επαγγέλματα. Έχει εργαστεί ως σερβιτόρα, καθαρίστρια σε ξενοδοχείο, ομαδάρχισσα σε κατασκηνώσεις, αλλά και βοηθός εκπαιδευτή ιππασίας. Έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «GNTM» το 2019, όπου κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη θέση. Μετά το παιχνίδι άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο κάνοντας φωτογραφίσεις, ενώ παράλληλα δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές και τη λαϊκή αγορά. Η Μαρία έχει εκ γενετής 2 αιμαγγειώματα και στόχος της είναι να μαζέψει λεφτά, ώστε να κάνει επέμβαση και να τα αφαιρέσει. Μερικά από τα αθλήματα αλλά και άλλες δραστηριότητες που της αρέσει να ασχολείται είναι: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, ενόργανη γυμναστική, μπαλέτο, παραδοσιακοί χοροί και ιππασία.

 

 

Μαρία Σπυροπούλου / Επιχειρηματίας, Προπονήτρια Ιππασίας
Η Μαρία Σπυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Έχει σπουδάσει Ζωική Παραγωγή στο ΤΕΙ Λαρίσης, έχει δώσει κατατακτήριες στην Κτηνιατρική και παράλληλα σπούδασε ζαχαροπλαστική, με την οποία και ασχολήθηκε για 9 χρόνια. Έχει δημιουργήσει Σωματείο Ιππικού Ομίλου στον Βόλο στο οποίο εργάζεται και ως προπονήτρια. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι παντρεμένη και ο σύζυγος της είναι το στήριγμα της σε αυτή της την προσπάθεια. Έχει πολύ καλή σχέση με τη φύση και τις αγροτικές δουλειές και διαθέτει δίπλωμα για τρακτέρ αλλά και φορτηγό. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στη «Φάρμα» για να ξεφύγει από τον εγκλεισμό της καραντίνας, αλλά και για να διεκδικήσει το έπαθλο. Αν κερδίσει, θέλει να δημιουργήσει έναν κλειστό ιππικό όμιλο για να κάνει εκπαίδευση και ψυχοθεραπεία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ως άνθρωπο τη χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, το πείσμα αλλά και η υπομονή της. Εκτός εαυτού μπορεί να τη βγάλει το ψέμα και η υποκρισία. Θέλει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ