TV & Media

Τομ Κρουζ: Επιπλήττει μέλη του συνεργείου της νέας του ταινίας

Τι προκάλεσε την οργή του ηθοποιού

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τομ Κρουζ
Τομ Κρουζ © EPA / FABIO FRUSTACI

Οργισμένος ο Τομ Κρουζ για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού από μέλη του συνεργείου της ταινίας «Mission: Impossible 7».

Εξοργισμένος για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό εμφανίζεται ο Τομ Κρουζ σε ηχητικό απόσπασμα από τα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7» στο Λονδίνο, που διέρρευσε στον βρετανικό Τύπο. 

Η The Sun δημοσίευσε το ηχητικό απόσπασμα, όπου φέρεται ο Τομ Κρουζ να στρέφεται κατά δύο μελών του συνεργείου, επειδή δεν τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ τους. 

«Είμαστε το χρυσό πρότυπο. Επιστρέφουν εκεί στο Χόλιγουντ κάνοντας ταινίες τώρα χάρη σε εμάς! Επειδή πιστεύουν σε εμάς και σε αυτό που κάνουμε!» φωνάζει ο Τομ Κρουζ και συνεχίζει: «Είμαι στο τηλέφωνο με κάθε στούντιο κάθε *** νύχτα, με ασφαλιστικές εταιρείες, με παραγωγούς – και μας κοιτάζουν και μας χρησιμοποιούν για να γυρίσουν τις ταινίες τους. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, ** *! Δεν θέλω ποτέ να το ξαναδώ! Ποτέ! Και αν δεν το κάνετε, απολύεστε και αν σας δω να το ξανακάνετε, θα *** φύγετε! ».

Μάλιστα, ο Τομ Κρουζ ακούγεται να λέει ότι δεν δέχεται «καμία συγγνώμη», δεδομένου ότι διακυβεύεται η επιβίωση ανθρώπων. «Μπορείτε να το πείτε στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας έχει κλείσει! Δεν πρόκειται να βάλουν φαγητό στο τραπέζι τους ή να πληρώσουν για εκπαίδευση στο κολέγιο! Με αυτό κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της βιομηχανίας *** ! Δεν διακόπτουμε αυτήν την ταινία ***. Αν το ξαναδώ, θα φύγετε! Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε; … Και αν δεν μπορείτε να είστε λογικοί και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη λογική σας, απολύεστε» αναφέρει σε άλλο σημείο ο Τομ Κρουζ.

Tom Cruise warns Mission Impossible crew they’re ‘f***ing gone’ if they break Covid rules on set

Να σημειωθεί ότι ο Τομ Κρουζ είναι παραγωγός της μεγάλου προϋπολογισμού ταινίας δράσης και έχει ασχοληθεί στενά με την ανάπτυξη πρωτοκόλλων δημιουργίας ταινιών, που επέτρεψαν να αρχίσει ξανά η παραγωγή του «Mission: Impossible 7» και άλλων ταινιών εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ