TV & Media

Big Brother: Oργή στα social media για σχόλιο παίκτη περί βιασμού

«Πάω κάθε μέρα σε μια να αδειάσω το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποτροπιασμό προκαλεί σεξιστικό και απαξιωτικό για το γυναικείο φύλο σχόλιο παίκτη του Big Brother, με το video να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να έχει ξεσηκώσει οργή στα social media.
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ BIG BROTHER | PHOTO: SKAI.GR

Αποτροπιασμό προκαλεί σεξιστικό και απαξιωτικό για το γυναικείο φύλο σχόλιο παίκτη του Big Brother, με το video να έχει ξεσηκώσει οργή στα social media.

Aπαράδεκτη φράση παίκτη του Big Brother πυροδότησε έκρηξη οργής στα social media. Πρόκειται για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος, σε συζήτηση με δύο ακόμη παίκτες του ριάλιτι, είπε ότι «με τις γκόμενες πάω κάθε μέρα να αδειάσω το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Αντώνης: "Πάω κάθε μέρα σε μία να αδειάσω το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό" | Big Brother 🛑 ΝΤΡΟΠΗ

Όλα αυτά ενώ τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, o aριθμός βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων παραμένει υψηλός.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ζητούν την αποπομπή του παίκτη, ενώ το hashtag #cancelbigbrothergr μετρά χιλιάδες αναρτήσεις στο Twitter.

Θέση στο ζήτημα παίρνει και ο Αύγουστος Κορτώ. Ο γνωστός συγγραφέας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έγραψε:

«Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι δηλώνει απερίφραστα ότι αν δεν ξαλαφρώσει, θα προβεί σε βιασμό.

Το κανάλι πέταξε το ίζημα απ' το πρόγραμμα; Το ΕΣΡ έριξε τσεκούρι; Η παραγωγή βγήκε να απολογηθεί γονυπετής για την προώθηση, την εκλογίκευση, ενός απ' τα ειδεχθέστερα εγκλήματα;

Αν όχι, αν περάσει στο ντούκου αυτός ο πάτος της κοινωνικής σήψης, την επόμενη φορά, στην πλάτη του επόμενου θύματος, μπορεί να ξανακούσουμε τη φρίκη ως γραμμή υπεράσπισης: "Δεν είχε εκτονώσει τη βαρβατίλα του, κύριε πρόεδρε; Τι να 'κανε; Αφού έτσι λέει η τηλεόραση."»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ