TV & Media

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία με μαύρο μπικίνι στη Ρόδο

Την περίοδο που έκανε τα γυρίσματα για την ταινία «Το Δόλωμα»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλίκη Βουγιουκλάκη
Αλίκη Βουγιουκλάκη @alikivougiouklakiofficial/Instagram

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία από τη Ρόδο με το μαύρο μπικίνι - Το καλοκαίρι του 1964 εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία «Το Δόλωμα».

Μια φωτογραφία που δείχνει την Αλίκη Βουγιουκλάκη με μαύρο μπικίνι ανέβηκε στο Instagram. 

Η φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να ποζάρει με μαύρο μπικίνι είναι από το καλοκαίρι του 1964 στη Ρόδο.

Εκείνη την περίοδο η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρισκόταν στο «Νησί των Ιπποτών» στο πλαίσιο των γυρισμάτων για την ταινία «Το Δόλωμα», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στην πρώτη κιόλας προβολή της ταινίας, η Φίνος Φιλμ έκοψε 557.302 εισιτήρια, με τους θεατές να αποθεώνουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και να συμφωνούν ότι ήταν το πιο πετυχημένο «Δόλωμα». Η συγκεκριμένη ταινία βρέθηκε στη 2η θέση όσων κυκλοφόρησαν την περίοδο 1964-65.

Η φωτογραφία που δείχνει την Αλίκη Βουγιουκλάκη με μαύρο μπικίνι στη Ρόδο, το καλοκαίρι του 1964, ανέβηκε στον λογαριασμό @alikivougiouklakiofficial στο Instagram. Είναι από τα παρασκήνια των γυρισμάτων για την ταινία «Το Δόλωμα».

«Καλό Αύγουστο, ο αγαπημένος μήνας των Ελλήνων και της Αλίκης. Καλοκαίρι του 1964 σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας "Το Δόλωμα" και πιο όμορφη από ποτέ, απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες της Ρόδου» αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να ποζάρει με μαύρο μπικίνι.

Στην ταινία το «Δόλωμα», σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου, εκτός από την Αλίκη Βουγιουκλάκη πρωταγωνιστούσαν ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης.

Embedded rich media on Instagram

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ