TV & Media

Μαρία Ναυπλιώτου: Οι καλοκαιρινές βουτιές στην Αίγινα

Η ηθοποιός μάς αφήνει άφωνους με τις εντυπωσιακές αναλογίες της - Η φωτογραφία στην πισίνα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Ναυπλιώτου κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Αίγινα
Η Μαρία Ναυπλιώτου κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Αίγινα/ @marianafpliotou/Instagram

Καλοκαιρινές διακοπές στην Αίγινα για τη Μαρία Ναυπλιώτου - Δείτε τις εικόνες της ηθοποιού από τις βουτιές της στην πισίνα.

Στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνει στην Αίγινα η Μαρία Ναυπλιώτου, δείχνοντας στους followers του Instagram πώς περνά.

Η Μαρία Ναυπλιώτου επέλεξε την Αίγινα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Μαρία Ναυπλιώτου μοιράστηκε με τους followers στο Instagram δύο φωτογραφίες από την πισίνα, όπου κάνει τις βουτιές της. Τa likes και τα επιδοκιμαστικά σχόλια έπεσαν «βροχή», καθώς η Μαρία Ναυπλιώτου εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Στα 51 της φροντίζει να διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο θα ζήλευαν πολλές γυναίκες στην ηλικία της.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ναυπλιώτου δείχνει στους followers πώς περνά στην καθημερινότητά της. Η γνωστή ηθοποιός φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με χαρακτηριστικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Πριν, πάντως, από λίγες ημέρες μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους followers, καθώς η Μαρία Ναυπλιώτου ανέβασε φωτογραφίες από την παραλία στο Θυμάρι Αττικής, όπου είχε πάει για μπάνιο.

Με τον ήλιο να δύει στο βάθος, η γνωστή ηθοποιός άρχισε να βγαίνει από τη θάλασσα και να περπατά στη συνέχεια δίπλα στο κύμα μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Και σε αυτήν την περίπτωση το καλλίγραμμο κορμί της μάς άφησε όλους με το στόμα ανοικτό. 

Δείτε τις φωτογραφίες από την πισίνα στην Αίγινα, όπου η Μαρία Ναυπλιώτου κάνει τις βουτιές της με μαύρο μπικίνι...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ